Melyiket viselnéd szívesen?2016-ban a Puma Rihannával karöltve tervezett bundás műanyag papucsokat, amik már a megjelenés napján az utolsó darabig elkeltek... Idén nyáron pedig bármelyik budapesti fast fashion üzletben találhattok belőlük párat, a kérdés már csak az: tetszik-e nektek egyáltalán ez a trend?

Hogy miért olyan megosztó ez a cipő?

Mert szélsőséges.

Akiknél kiüti a biztosítékot, azok elintézik a dolgot annyival, hogy csúnya és teljesen funkciótlan: a szőr melegen tart – erre pedig jó időben semmi szükség.

Akik viszont imádják, tudják, hogy a divat nem csak a funkcióról szól: az öltözködés szórakozás, játék, kísérletezés is. Ezek mindegyikére pedig tökéletesen alkalmas egy pár szőrmével díszített belebújós cipő. A pró és kontra érvek után tehát itt az ideje, hogy eldöntsétek: ti felvennétek?

A legtöbb divatház természetesen elkészítette a maga szőrös lábbelijét. Felismered, hogy az egyes cipők melyik márkához tartoznak?

1. Bershka, 2. Zara, 3. Zara, 4. Asos, 5. Zara, 6. SheIn, 7. Pull & Bear, 8. Stradivarius, 9. SheIn, 10. Asus Forrás: vous

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!