Ha hiszel abban, hogy vannak őrangyalok, akik egyengetik az életedet, akkor mindenképpen olvasd el.



Májusban egy kissé lelassul minden, ami azt jelenti, hogy késések lesznek terveink tekintetében vagy olyan dolgok kerülhetnek felszínre, melyekről eddig nem volt tudomásunk. Fokozottabban kell figyelnünk a körülöttünk történő dolgokra, és nem szabad hiszékenyeknek lennünk.

Erre biztat Mihály Arkangyal üzenete is, mely így szól : ”Tarts ki eredeti elképzeléseid mellett!” Kitűzött céljaink elérése útján ne engedjük magunkat elcsábítani a helyes iránytól, hiszen e hónap történései próbaként jelentkeznek életünkben, és ezeket maradéktalanul teljesítenünk kell. Utunk során tartsuk meg hitünket és bizalmunkat, melyek mindig a helyes döntés lehetőségét tartogatják számunkra. Megtudjuk, hogy ezen úton kire számíthatunk és kiket mellőzzünk a továbbiakban az életünkből.

Ebben a hónapban időt kapunk arra, hogy eldönthessük, merre szeretnénk tartani, mi a fontos számunkra, és milyen akadályokat kell leküzdenünk. Számos belső kihívással találkozunk, de ugyanakkor megkapjuk a megoldásukhoz szükséges információkat is. Ebben az időszakban szükségünk lehet külső segítségre, hogy megvalósíthassuk céljainkat.

Ne más számára akarjunk bizonyítani, hanem önmagunk céljaival és akaratával legyünk összhangban. Hiszen mindig van megoldás, csak tartsuk meg lelki egyensúlyunkat és kérjünk segítséget, ha szükséges. Ugyanakkor ebben a hónapban nagy hangsúly kerül a kommunikálásra is. Meg kell tanulnunk kifejezni önmagunkat, kimondani azt, ami bánt bennünket, és félelem nélkül felvállalni véleményünket. Tanuljuk meg szeretni és elfogadni önmagunkat.

A hónap első felének jellemzői

Május 9-ig, olyan érzésünk lehet, mintha újra az iskolapadban ülnénk. Késztetést érzünk napi feladataink maradéktalan elvégzésére, és igyekszünk majd felülkerekedni az adódó gondokon. Az lehet az érzésünk, hogy a felénk irányuló követelések magasak és esetleg meghaladják erőnket. Ezt főleg azok érezhetik, akik az előző időszakban nem végezték el a rájuk háruló feladatokat.

Ugyancsak ez az időszak biztosít számunkra gyógyulási lehetőséget, mely során erőt vehetünk eddigi félelmeinken. Ezen az úton azonban mindvégig számíthatunk az égiek segítségére, irányítására, mely önbizalommal és erővel tölt el bennünket. Ez az időszak kitűnő a szakmai tovább képzésünkre, mely által javíthatunk életminőségünkön.

A hónap második felének jellemzői

Május 10-21 között olyan érzésünk lehet, mintha valami véget érne, hogy kezdetét vegye valami új. Olyan lesz, akár egy tisztító kúra, melynek végén biztosan jobban fogjuk érezni magunkat. Ha elhatározzuk, hogy jobban odafigyelünk saját magunkra, az előttünk lévő akadályok maguktól feloldódnak, hogy kezdetét vehesse egy új időszak életünkben. Sok esetben olyan érzésünk lehet, hogy mi magunk jelentjük az akadályt saját utunk során önmagunknak. Itt lesz az ideje az új dolgok kipróbálásának, és annak, hogy szeressük önmagunkat.

A hónap utolsó felének jellemzői

Május 22-től a hónap végéig beérik befektetett munkánk gyümölcse. Láthatóan készek leszünk a kitűzött új úton való elindulásra. Sok új ötlet születik bennünk, melyek az égiek pártfogását élvezik majd. A siker egyetlen kulcsa, hogy mindent tiszta szívből és szeretettel végezzünk.

Tehát ez a hónap, bár nehézkesen indul majd számunkra, folyamatában felkészít bennünket egy új korszak kezdetére, melyhez kemény munkára lesz szükség, de a sikerek sem maradnak el. Választ kaphatunk arra, hogy eddig mi állhatott ezen sikerek útjában, hogy a jövőben hogyan kell cselekednünk, hogy a helyes úton maradhassunk. Forrás: Filantropikum.com

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!