Eddig el tudta titkolni a súlyos betegséget.



Súlyos betegségét próbálja eltitkolni a korábban sokat foglalkoztatott magyar híresség, ezért még a közszerepléstől is visszavonult. Már 5 éve küzd a HIV vírussal, de nem ez volt az egyetlen csapás ami a diagnózis után érte.
A házasságban élő ismert férfi soha nem kapott vérátömlesztés, így valószínűleg a párjától kapta el a betegséget. Később be is bizonyosodott, hogy a párja hűtlensége miatt van a megbetegedés!

'Ha valakit megcsalnak, nem könnyű talpra állni, de ha valakit megcsalnak és megfertőznek egy gyógyíthatatlan betegség kórokozójával, az rettentő nagy felelőtlenség, életveszélyes árulás!'

A fiatal sztárt egy fővárosi egészségügyi intézményben kezelik, de retteg attól, hogy leleplezik, ezért mindig kapucnis felsőben és napszemüvegben érkezik. Csak akkor meg be az ajtón, ha előtte rátelefonálnak, hogy ő következik.

'Előbb külföldön gyógykezelték, de végül azért választotta a magyarországi terápiát, mert a folyamatos gyógyszerezés és orvosi felügyelet lényegesen olcsóbb idehaza. A betegség szinten tartása miatt élete végéig szüksége van az egészségügyi ellátásra' - árulta el egy közeli ismerőse.

Az ismerőse azt is mondta, hogy a férfi először mély depresszióba zuhant. de utána sikerült annyira megerősödnie, hogy elkezdje megtanulni milyen az élet HIV-fertőzöttként.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!