A kislány szülei már rögtön a születése után lemondtak a babáról, ugyanis egy nagyon ritka genetikai rendellenességgel született.



Amber Boyd a kórház újszülött intenzív osztályán dolgozó nővér a többi gyermek közt ezt a kislányt is ápolta, az első találkozásuk alkalmával a kis Nicole nem volt magánál, hiszen orvosai erős fájdalomcsillapítót adtak neki, és le is bénították, hogy kezelni tudják. Nicole egy ritka rendellenességgel, nyitott hasfallal született, ami miatt belső szervei közül jó néhány a testén kívül fejlődött.

Amber volt a kis beteg első számú ápolója, és nagyon megszerette a kislányt. Azt nyilatkozta, hogy nagyon a szívéhez nőtt a kis harcos, és eldöntötte, hogy örökbe fogadja, hiszen megérdemli, hogy igazi családban nőjön fel.

Három évvel korábban ment férjhez, és még nem volt gyerekük.

Tavaly Nicole-t megműtötték, ennek köszönhetően már lábra is állt a kislány. A sebészek bezárták a hasfalát. Az orvosok hamarosan eltávolítják a csöveket is, ami a légzést és a táplálkozást biztosítja a kislány számára.

A család nagyon boldog, a kicsi mellé terveznek még egy apróságot örökbe fogadni. Az sem bánják, ha újra speciális bánásmódot igényló baba kerülne hozzájuk.

Van ennél szebb dolog? Segíteni egy olyan kis jövevényen, akinek a szülő anyja sem örül? 

Sok erőt és boldogságot kívánunk Ambernek és férjének!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!