Már nem bírta tovább, ezért megnézte, hogy mit csinál...Bradnek és Liznek mindene megvolt a boldog házassághoz, mert tudták, hogy közös életük fantasztikus lesz. Az álmaik és céljaik közösek voltak, és már 3 csodás gyerekük volt. De a sors közbeszólt, és 3 héttel az esküvőjük előtt Brad és Liz élete gyökeresen megváltozott.
A család egy defekt miatt lesodródott az útról és felborult az autójával. Szerencsére a gyerekek pár zúzódással megúszták, Bradnek pedig az egyik lába eltört, de Liz gerince annyira megsérült, hogy a nő deréktól lefelé megbénult. Brad a hadseregben már sok sérülést látott, de mégsem tudta feldolgozni felesége lebénulását.

Liz is erős személyiség volt, de a tolószéket nehezen tudta megemészteni, mert az egyik nagy szenvedélye a túrázás volt. Brad ezért tervezett egy olyan szerkezetet, ami minden terepen képes helytállni és haladni.
A férfi 3 hónapon át minden este bezárkózott a garázsba, és a kitartása meghozta az eredményt, mert elkészített egy olyan szerkezetet, ami úgy tud haladni mint egy tank a hernyótalpak segítségével, így gyakorlatilag mindenhol lehet vele közlekedni.

Liz egy ideig nem foglalkozott vele, hogy Brad mit csinálhat órákig a garázsban, de egyszer a kíváncsisága nem bírta tovább, és belesett. Nem bírt betelni a látvánnyal, és nagyon boldognak érezte magát, különösen amikor kipróbálhatta a szerkezetet. Brad látva a felesége örömét, ezután a sérült és végtagjukat elvesztett katonák számára is elkezdett gyártani hasonló szerkezeteket, így köszönte meg nekik a hazája védelmét.

Még sok ilyen Bradhez hasonló önzetlen ember kellene!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!