A korcsolyapályán bántalmazta a kislányát egy 14 éves lány.



Tizennégy éves kamasz bántalmazott egy lányt a szombathelyi korcsolyapályán, a társai pedig videóra is felvették.



Egy szülő a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy milyen atrocitás érte lányát a szombathelyi Műjégpályán. Általában a korcsolyapályára szórakozni járnak a gyerekek, ezúttal viszont egy 14 éves lány elvetette a sulykot. Történt ugyanis, hogy az említett tinédzser, egy másik lányt minden ok nélkül bántalmazott, a többiek pedig ezt kamerára is felvették. A bántalmazott lány édesanyja bejegyzésében kiemelte, hogy jelezte a dolgot az illetékeseknek. Várja a korcsolyapályán készült kamerafelvételt, és azoknak a jelentkezését, akik látták az esetet.

'Szomorú és hihetetlen történet! Ez a mai világ!
A mai napon Virágom kiment a korcsolyapályára a barátnőivel korcsolyázni. Imádja! 3 éves kora óta idejár.
17.20 perckor egy magát nagy menőnek tartó 'barna' hajú, akkor még számunkra ismeretlen 14 éves lány(akinek persze már lementettem a fotóját) megtépte és felpofozta a gyerekem. Azt a gyereket, akit én soha az életemben nem bántottam, és nem neveltem erőszakos magatartásra! A dolog szépsége, hogy a közel 10 fős KLÀN videóra is rögzítette ezt a bántalmazást jót nevetve közben!
Ugyanez a lány, már nyáron hasonlóan megvert egy másik lányt, és azt is videóra rögzítették! Az indok, hogy erről a verekedős lányról azt terjesztik, hogy ő a város SZÉGYENE! Miért is lenne az? Aki így bánik az embertársaival? Verekszik, megaláz, sérteget. Azóta hallottam egy másik lányról is, akit így megvert. A nevét szándèkos nem írom ki, mert jól ismerem a törvényeket! Volt időm megtanulni őket, és volt szerencsèm pár évig hasonló kvalitású emberek között dolgozni egy szent helyen!
Most vàrom a korcsolyapályán készült kamerafelvételt! 
Kérdezem, hogy volt-e valaki az ismerőseim között, aki látta az eseményt és tanuskodna? 
Van-e valakinek hasonló bàntalmazásról tudomása a városunkban? 
A kislányt kitiltattam a korcsolyapályáról. A kis barátnője nagy bölcsen azt mondta, hogy nem tudok mit csinàlni, mert az' elkövető' nem büntethető úgy sem, hiszen gyerek. Szóval így van ez!
Viszont engem összekevertek valakivel! Ezt nem fogom annyiban hagyni! Rendőrség, Gyàmügy...bárhová elmegyek! Egy 30 kg-os gyerek és a bandája tartja rettegésben a többit itt Szombathelyen?!
Hála a sok önismereti tanfolyamnak a helyszínen sikerült kultúráltan és türhetően viselkednem. A 'régi'Barbi nem írom le inkább, hogy reagálta volna le ezt az eseményt!
Valaki bàntotta a legféltettebb kincsemet!
Micsoda világot élünk!
Megverem, megalázom, kinevetem, levideózom és feltöltöm az instára! 
Szép Karácsony! Szép ajándék!'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!