Mi még tudtunk örülni az apró dolgoknak.A 70-es, 80-as években születtél? Valószínűleg mi vagyunk az utolsó generáció, akik még játszottak ugróiskolát és bújócskát, de a mai gyerekek talán már a fogócskát sem ismerik.

Mi vagyunk az utolsó generáció, akik még használtak érmés telefont. Az óvodában még magyar verseket tanultunk, nem beszéltünk angolul 4 – 5 évesen. A mi időnkben még nem volt 12-es karika a tévében, mi még a Dallas, Szomszédok kombináción nőttünk fel.

Mikor sikerült valamilyen külföldi tévécsatornát nézni, a reklámok teljesen elvették az eszünket. Olyan színes játékokat és különleges édességeket még álmainkban sem láttunk, nemhogy a boltokban.

Nyáron még este tízkor is az utcán játszottunk, a szüleink tudták hol járunk. A labdának hatalmas értéke volt, ugróköteleztünk, hintáztunk. Zsíros kenyeret ettünk hagymával, valahogy akkor mindenkinek jólesett.

A mi szüleink még nem mobilon hívtak, hanem kikiabáltak,és mi már mentünk is haza. 

Egy jó könyv, vagy focilabda boldoggá tette a nyári estéket.

Jól éreztük magunkat a vidéki nagymamánál, mi még mertünk fára mászni, tócsában játszani, nem bántuk, hogy sárosak leszünk. Örömmel kergettünk a kacsákat, nekünk akkor ez volt a legjobb nyaralás. Mi még tudtunk örülni az apró dolgoknak. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!