El sem akarta hinni, hogy ez épp vele történik meg...



Alexandra Kinova és férje Antonio nagyon boldogok voltak, mikor megtudták, hogy a fiatal 23 éves lány terhes. Az orvos azt mondta nekik, ikreket várnak. 

Nekiláttak az előkészületeknek, mely két gyermek megszületéséhez szükséges. Nemsokára azonban kiderült, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy ők azt gondolták. Az orvosok nemsokára újabb konzultációra hívták a fiatal párt és bejelentették a család új tagjainak a számát.

Megmutatták nekik a legutolsó ultrahang felvételt az orvosok és ekkor a fiatal nő elkezdett sírni. Azt mondták neki, hogy hármasikreket vár, majd a következő vizsgálat után négyesikreket mondtak neki. De amikor még egy felvételt készítettek, kiderült, hogy nem három vagy négy, hanem öt kisbabát vár a a fiatal édesanya!

2013 nyarán megszülettek az ötösikrek. Minden rendben ment a császármetszésnél, egy kislány és négy fiú jött világra.

Ez a hír nagy port kavart a Csek Köztársaságban, mert ez volt az első olyan eset, amikor ötösikrek születtek természetes megtermékenyítés eredményeképpen. Deniel, Michael, Alex, Martin és Terezka ezért a média és természetesen szüleik érdeklődésének középpontjában áll. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!