Vannak olyan élethelyzetek, ami felkészületlenül ér, és a padlóra küld. Aztán jön valami, és minden megváltozik!Van, hogy úgy érezzük, minden rendben az életünkben és a legváratlanabb pillanatban kerülünk nagyon magasról a padlóra. Hasonló történt meg Amanda-val is, aki úgy érezte, hogy élete legszebb évének néz elébe, de kiderült, hogy talán a legnehezebbnek.

Három évnyi próbálkozás után végre sikerült teherbe esnie. Férjével nem sokkal ezután elköltöztek egy új házba, amire az azt megelőző két évben gyűjtöttek. Gondolta Amanda, minden a legnagyobb rendben: sínen vannak.

Ám a férje 2 hónappal a szülés előtt elhagyta. Rászakadt minden házzal kapcsolatos teher. Amanda el sem tudta képzelni, hogy mi fog következni ezután. A szíve darabokban, és pénztelenül aggódott a jövője miatt. Elkeseredettségében a barátaihoz fordult segítségért.

Az egyikük, Anna kitalálta, hogy a helyi rádiónak fog írni, hátha sikerül bekerülniük az egyik segélyező rovatba. Amint a rádió értesült Amanda helyzetéről, azonnal döntöttek:beavatkoznak. Szerették volna fenntartani benne a hitet azáltal, hogy bebizonyítják neki, minden rendben lesz, a történtek ellenére is. Ehhez persze a helyi cégek segítségére is szükségük volt.

A rádióállomás meginvitálta Amandát és barátnőjét, Annát az elő adásba. Amandának elképzelése sem volt, hogy mi fog történni. A műsorban elmesélte a sztoriját, melyben elmondta, hogy a legrosszabb egészben a bizonytalanság, amivel most neki és meg nem született gyermekének szembe kell néznie: “Nem így terveztük, legalábbis én nem így terveztem.”

A műsorvezető a történet után megkérte Amandát, hogy forduljon a mögötte lévő képernyő felé. A felvételen Amanda a házát látta, de nem úgy, ahogy otthagyta. Számos dolgot helyeztek el a házban, amelyet nagylelkű emberek és cégek adományoztak neki.

Volt egy porszívó a bejáratnál, amely egy takarító cég jelképes ajándéka és azt kívánta szimbolizálni, hogy az elkövetkező 6 hónapban vállalják Amanda házának térítésmentes takarítását.

A hűtőben étel az egyik ételfutár cégtől, amely az elkövetkező 3 hónapra vállalta Amanda ingyenes élelemmel való ellátását.

A konyhapulton felsorakoztatva egy csomó bébi holmi, na meg babakocsi, és minden amire a kicsinek szüksége lehet. - egy bababolt felajánlásával. 

Ezután következett a sütő, amelynek ajtaját lenyitva egy köteg bankjegy volt látható. Összesen 10.000 ausztrál dollár, amelyet szintén ajándéknak szántak a számára. Ez azt jelenti, hogy a jelzálog miatt már nem kell aggódnia, hiszen a házat nem kell a jövőben elhagynia.  Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!