A csapdába esett lélek kifejezést arra használjuk, aki idősebbnek, valamiért bölcsebbnek, tapasztaltabbnak érzi magát, mint ahány éves valójában.



A csapdába esett lélek kifejezést arra használjuk, aki idősebbnek, valamiért bölcsebbnek, tapasztaltabbnak érzi magát, mint ahány éves valójában.

Ez az ember tudja, hogy mit kell tennie az életbe, tisztában van azzal, hogy több nehézséggel is szembe kell néznie. Hat dolog, amiről felismerhető.

1. Bárkivel nem randizol

Ha úgy érzed, hogy idősebb vagy lelki szempontból a kortársaidnál, akkor nem bonyolódsz egyéjszakás kalandokban, mert úgy érzed, hogy te más vagy. Inkább a hosszútávú kapcsolatokra összpontosítasz, és a házasságtól sem zárkózol el. Ha még nincs párod, ne aggódj, a nagy Ő akkor fog rád találni, amikor a legkevésbé számítanál rá.

2. Kívülállónak érzed magad

Nem véletlen, ha úgy érzed, hogy kívülálló vagy, és nem találod sok emberrel a közös hangot. Ez egyszerűen azért van, mert nem nagyon érted ezeket az embereket, nem vallasz velük közös értékrendet. Amit tehetsz, hogy nyitott maradsz, mert ezáltal jobban megértheted azt, hogy egyesek miért cselekednek úgy, ami számodra furcsa, vagy ijesztő.

3. Szeretsz egyedül lenni

Gyakran maradsz péntek, vagy szombat este egyedül a lakásban, elkerülve a bulikat, klubokat, ahol mások hajnalig mulatnak. És ezzel különösen nincs is semmi probléma, azonban nem árt, ha van egy-két barátod, akivel elmehetsz moziba, vagy kirándulni.

4. Nem kedveled annyira a közösségi médiát

Egy nap legfeljebb egyszer lépsz be a közösségi oldaladra, mert abszolút nem az határozza meg az életedet, hogy mi történik a közösségi térben. Számodra ez a világ, ez a felület idegen. Törekedj az egyensúlyra, minden téren.

5. Sokszor elfáradsz, míg hazaérsz a munkából

Nem bírod a sok embert, a tömeget, az információk halmazát, mert egyszerűen a lelked kimerül ezektől a dolgoktól, így alig várod, hogy hazaérj, és becsukd magad mögött az ajtót, ahol csend és nyugalom honol. Azért törekedj arra, hogy kimenj a szabad levegőre, sétálj egy jót, mert ez javít a közérzeteden.

6. Gyakran félreértenek

Mikor találkozol a családoddal, ismerőseiddel, gyakran az az érzés támad benned, hogy amit mondasz, azt nem értik, vagy legalábbis félreértik. Ezért keress valaki olyat, aki teljesen megért, és ismer, akinek bármiről beszámolhatsz, mert tudod, hogy nem fog ítélkezni feletted.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!