Persze hogy izgulsz! De ne ronts el mindent már az első alkalommal!



Az első randin mindenki izgul, és pontosan emiatt megtörténhet, hogy valami olyasmit csinálsz, amit nem lenne szabad, és ami a továbbiakban nem vet jó fényt rád. Ezek a következők:

1. Ha más embernek akarod mutatni magad, mint aki valójában vagy

Lehet, hogy izgulsz, de attól még igyekezz önmagad lenni, mert ha megjátszod magad, az úgy is kiderül. Légy őszinte, elsősorban magaddal, majd utána a leendő pároddal is. Hagyd, hogy abba az emberbe szeressen bele, aki te vagy igazából, az erényeiddel, a hibáiddal együtt. Ha megjátszod magad, az egy idő után szörnyű fárasztó tud lenni.

2. Ha csak magadról beszélsz, a randitársadnak nem adsz elég teret

Természetesen, az első randin, ahogyan már említettük, izgul az ember, és lehet, hogy emiatt csak magadra összpontosítasz, és nem leszel tekintettel a másik félre, aki emiatt nem tud megnyilvánulni. Azt hiheti rólad, hogy öntelt, beképzelt vagy, és ráadásul figyelmetlen. 

3. Ha elfelejtesz kérdéseket feltenni

Fontos, hogy a másik érezze azt, hogy kíváncsi vagy rá, ezért tegyél fel kérdéseket, reagálj azokra, a lényeg az, hogy alakuljon ki egy őszinte, egymás iránt érdeklődő beszélgetés, amelyben egy kis flört is nyugodtan belefér.

4. Ha a volt szerelmedről beszélsz

Senki sem szeret úgy megismerkedni valakivel, hogy a másik a volt kapcsolatáról beszél. Ez egyszerűen tapintatlanság, és annak a jele, hogy az illető még nem tette túl magát a szakításon. Szóval egy szót sem a volt szerelmekről az első randin.

5. Ha be sem áll a szád

Ha folyamatosan fecsegsz, biztos lehetsz abban, hogy nem lesz folytatás. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!