Sajnos a legjobb barátban is csalódhatunk. Vannak olyan személyiségtípusok, akiket mielőbb el kell felejteni.



Szinte mindenki életében vannak olyan “barátok”, akik leszívják a másik fél energiáit, vagy épp nem hagyják érvényesülni.

Lássunk most 4 baráttípust, akiket inkább jobb lerázni.

1. A kiszámíthatatlan

Rendszerint akkor van melletted, mikor nincs nagyon szükséged segítségre, viszont mikor jól jönne egy segítő kéz, akkor éppen nem ér rá, nagyon elfoglalt, vagy leráz valamilyen kifogással. Ha szóvá teszed, még ő lesz felháborodva.

2. A szupersztár

Nem múlhat el úgy nap, hogy ne töltene fel magáról egy beállított, agyonjavított fotót a közösségi oldalakra. Szinte csak magával törődik, a barátait dekorációként használja, imád bulizni, csillogni. 

3. Az elfoglalt

Azt mondja, hogy te vagy a legjobb barátja, de viszont ha egy találkozóra kerül a sor, vagy segítségre szorulsz, akkor mindig elfoglalt lesz. Gyakran van nála csőtörés, amit sürgősen meg kell javítani, így a közös ebéd rendszerint elmarad.

4. A boldogtalan

Meg van győződve arról, hogy úgy vonzza magához a bajt, mint a mágnes. Ez azért rossz, mert mindig az élet negatív oldalát veszi észre, és ezzel mindenkit a környezetéből lehúz. Nem szabad sok időt töltened az ilyen barát társaságában.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!