Nézzük, kik azok, akiknek hihetetlen sikerekre és eredményekre lehet készülni.



Aki hisz abban, hogy a csillagok állása befolyással bír az életünkre, azoknak hasznos információt nyújtanak az alábbi elemzések.

Ezek a csillagjegyek anyagi szempontból kimondottan szerencsésnek bizonyulnak az elkövetkező hónapban.

KOS március 21.–április 20.

A karrier szektorában tartózkodó Szaturnusz és Plútó tehet arról, hogy vállalata harcol a túlélésért, ezért – legalábbis az év végéig – önnek sem garantálja a kedvező lehetőségeket és a megélhetést biztosító fizetést. Ha azt akarja, hogy tisztességesen fizessék meg, időnként némi könyökmunkára is szükség lesz. Márciusig döbbenetes érzéke van ahhoz, hogy olyan újdonságokkal álljon mindig elő, amelyekre éppen szükség van. Mivel a Jupiter ösztönzésére az elméje nyitottabb lesz, mint valaha, még arra is gondolhat, hogy folytatja főiskolai tanulmányait vagy utazásai során új kultúrákat ismerjen meg. Decemberben felrepül a karrierlétra legmagasabb fokára, ami komoly fizetésemeléssel jár.

BIKA április 21.–május 20.

Befolyásos ismerősök vagy éppen jómódú partnere pénzeli projektjeit, vagy csatlakozik egy jól jövedelmező üzleti társuláshoz. De legyen bármilyen üzletben, tényként kell kezelnie, hogy januárban, júniusban és szeptemberben, amikor egy ügyvéd vagy jogász megjelenik a terepen, általában zavart vagy kiadást okoz. Kedves Bika, az Uránusz befolyására Jövőre szinte minden megváltozik az életében. De ne aggódjon! Ebben az átalakulási folyamatban talán hivatást változtat vagy átugrik a vállalkozók útjára. Ha nagyobb adótartozása van, mint amennyit ki tud fizetni, akkor idén kedvező fizetési feltételekben állapodhat meg a hivatallal.

RÁK június 22.–július 22.

Március elejéig igyekez­zen előnyt kovácsolni a hivatásában bekövetkező változásokból. Lehet, hogy idén szolgáltatással kapcsolatos üzletbe kezd. Az elkövetkező időszakban lehetősége nyílik arra, hogy a kapcsolataira és a szövetségeire összpontosítson. A Szaturnusz, a felelősség bolygója és az átalakulásokat jelképező Plútó a kapcsolatok szektorában riválisok színre lépését jelzi. Lehet, hogy többet kell dolgoznia szakmai és üzleti kapcsolatain, mint szeretné mások követelőzése miatt, de Uránusz segítségével Isten áldásaként toppannak ön elé az olyan barátok és üzlettársak, akik a pénzen kívül az üzlet megteremtéséhez hiányzó szükséges tényezőket is hozzák.

OROSZLÁN július 23.–augusztus 23.

Idén nagyon keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy megszerezze, amit akar. A legvadabb álmai is valóra válnak. Üzleti vállalkozása vagy karriere különösen az év kö­zepén fog virágozni. Időnként kockáztatnia kell, és vállalni annak a lehetőségét is, hogy veszít. Néhány rizikós befektetése vagy társulása baklövésnek bizonyulhat, és ügyelnie kell arra is, hogy üzletfeleit, partnereit visszatartsa, nehogy mellékvágányra vigyék az ügyeket. Ha képtelen megmaradni alkalmazotti minőségben, decemberben belekezd az állásváltoztatási játszmába, s akkora hasznot hajt a cégnek, hogy saját vállalkozását is a vállalat falai közt folytathatja.

MÉRLEG szeptember 24.–október 23.

Kommunikációs készsé­ge a tetőponton van. Íróként könyvet jelentethet meg, de csodás idő ez nyelvtanulásra is. Senki sem garantálja de­cemberig, hogy befektetéseinek hozama lesz. Rokonai miatt csődbe mehet a csa­ládi vállalkozás, de a veszteség arra bírhatja, hogy mélyebbre ásson, és még értékesebb, még kifizetődőbb befektetést találjon. De eszébe se jusson le­amortizálni cége telephelyét, hogy így jusson hozzá a biztosítási összeghez, amivel kifizethetné adósságait valamelyik híres divatcégnél. Az év végén vásárolhat egy nagyobb lakást vagy házat. Ha már van lakása, akkor a partnere segítségével kifizetheti a rajta lévő terhek nagy részét.

SKORPIÓ október 24.–november 22.

Jövedelme, bevétele hihetetlen mértékben megugrik. Saját bőrén kell megtapasztalnia, hova vezet az oktalan bizalom. Egy parazita, élősködő partner könnyen az ujja köré csavarja és csúnyán átverheti. Szerencsére még az év végéig felismeri, hogy túl sokat adott olyan embereknek, akik csak baleknak nézték, de végül sikerül kimásznia az áldozatkelepcéből. A szerencse az ön oldalán van, és ha rendelkezik eladható termékkel, némi önreklámmal és a tömegek befolyásolásával könnyen megtalálja a termék piacát. Az év végén ajánlatot kaphat, hogy részt vegyen egy hasznot hozó projektben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!