A 2001. szeptember 11-i események gyanús hátteréről készült összefoglalót most itt elolvashatják!



2001. szeptember 11-én a világ élő adásban nézte végig a New York-i World Trade Center ikertornyai elleni támadást, és azok összeomlását. Aztán értesülhettünk másik két repülőgép történetéről is, melyek közül egy a Pentagon épületébe csapódott, a másik pedig az utasok bátorságának köszönhetően ártalmatlanul zuhant le egy ritkán lakott területen.

Az első döbbenetet a felháborodás és a bosszú hangjai váltották fel, majd az Egyesült Államok két háborút is elindított. Az elsőt Afganisztán, a másodikat pedig Irak ellen. Ezek mind a szeptember 11-i események következményei.
Viszont a kezdeti kábulat után voltak figyelmes emberek, akik észrevették a gyanús dolgokat, és szóvá is teszik mindezt, követelve az igazságot! A gyanús jelek pedig egyre csak szaporodnak azóta is.

Még az orosz elnök is azt állítja, hogy átverik a világot, immár 15 éve!
EGY ERRŐL SZÓLÓ MÁSIK CIKKÜNKET ÉS A VIDEÓT IDE KATTINTVA NÉZHETI MEG!

A teljesség igénye nélkül most néhányat leközlünk ezekből. Az Önök feladat az, hogy eldöntsék, mennyire helytálló a gyanú, és hogy tényleg az történet 2001. szeptember 11-én, amit a média és az USA vezetői elmondtak nekünk, vagy a világ egyik legnagyobb megtévesztésének lettünk az áldozatai, aminek egyenes folytatása volt az afganisztáni, majd a hamis ürügyekre alapozott második iraki háború…

Most nézzük meg ezeket az egyértelműen gyanús dolgokat:

FURCSASÁGOK SZEPTEMBER 11. ELŐTT

Egy különös bérlet és biztosítás

2001. július 23-án bérlőt cserélt a WTC komplexuma, az új bérlő egy Larry Silverstein nevű vállalkozó. Ezután egy 3,5 milliárd dollár értékű biztosítást kötöttek az épületekre, ami már egy új elemet is tartalmazott: a terrortámadás esetére szóló biztosítást!
Aztán csodák-csodája, ez a biztosítás a megkötésétől számított 48. napon már aktuálissá is vált…

Egy érdekes kinevezés

A támadás előtti napokban új biztonsági igazgatót kapott a WTC, aki előtte az FBI azon részlegénél dolgozott, ami Osama bin Laden tevékenységét figyelte. John O’Neil vizsgálta ki az Al-Kaidának tulajdonított korábbi merényleteket, de amikor eredményeket mutatott fel, „fentről” leállították és hazahívták. O’Neil pár nappal a támadás előtt vette át a WTC biztonsági szolgálatának vezetését, és a tornyok összeomlásakor az életét vesztette!

Tőzsdei spekulációk

Néhány nappal a támadás előtt furcsa tőzsdei spekulációk indultak meg a WTC-ben irodát bérlő vállalatok, a WTC biztosítói és annak a két légitársaság (UA – United Airlines és AA – American Airlines) részvényei ellen. Erre a spekulációra fel kellett volna figyelni, mert a cégek részvényforgalma megtöbbszöröződött a szokásos forgalom 10-15-szeresére. Ennek hátterében az a spekuláció állt, hogy a cégek részvényeinek értéke pár nap múlva nagyot fog esni. Később felfedezték azt is, hogy a tőzsdei tranzakciókban a legaktívabb egy bizonyos A. Krongard nevű férfi volt, aki a CIA hivatalban lévő igazgatója volt, (lásd pl. https://globalresearch.ca/articles vagy www.tetrahedron.org), aki számos nagy pénzintézetben rendelkezett jelentős érdekeltségekkel.

Szervezési nehézségek

Egy ilyen összehangolt akciót lehetetlen külföldről irányítani. Egy órán belül 4 nagy hatótávolságú utasszállítógép eltérítése olyan magasszintű és komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldről megvalósítani. Minden létező biztonsági rendszert ki kellett játszani, és mindezt úgy, hogy egyetlen ország titkosszolgálata se szerezzen róla tudomást. Ez gyakorlatilag képtelenség és lehetetlen a műholdas és a telefon-internet kommunikáció megfigyelése miatt, különösen az lenne, ha a szervezést egy arab országból, vagy mondjuk Afganisztánból irányították volna.

Alkalmatlan pilóták

Hivatalosan azt állítják, hogy a géptérítők gyorstalpalókon és könyvekből tanultak meg repülni. A nagyméretű és nagy sebességű utasszállítókkal való repülés hatalmas tudást és gyakorlatot igényel, különösen egy földi célpont precíz eltalálása esetén. Ehhez képest azok az oktatók, akinél az állítólagos terroristák tanultak, azt nyilatkozták, hogy az arab pilótajelöltek angol nyelvtudásuk és egyéb képességeik miatt még egy kisméretű Cessna vezetésére is alkalmatlanok volta, nem beszélve egy nagy utasszállítóról.
Ennek ellenére a leírások és a videofelvételek szerint is mindegyik eltérített gép olyan manővereket hajtott végre, amik gyakorlott pilótáknak is a becsületére vált volna.

Körözött terroristák nevei az utaslistán

Pár nappal a támadás után nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a nevét, akiket terroristaként azonosítottak. Köztük volt az FBI által is keresett terroristák neve, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a saját nevére foglalt jegyet a járatokra, és a támadás előtt is a saját hitelkártyájukkal fizettek mindenhol és éltek vidáman a lejárt ideiglenes vízumukkal. Többet közülük köröztek, és mégsem vett észre senki semmit...

A MERÉNYLET ANOMÁLIÁI

Szokatlanul üres célpontok

Sokan rámutattak, hogy a merénylőknek nem lehetett célja, hogy minél több embert öljenek meg. A két gép ráadásul olyan szinteken csapódott be, ahol többnyire üres irodák voltak, mert a tornyok felső szintjeinek ebben az időben nem volt bérlője!

A WTC tornyokban egy átlagos napon több mint 50 ezer ember dolgozott. Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetők, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet bizonyára akkor hajtanak végre, ha már sok üzletember tartózkodik ott, vagyis nem 9 óra előtt, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsőbb vezetők sincsenek a helyükön. Kezdetben több tízezer áldozatról szóltak a híradások, de a számok gyorsan lecsökkentek. Hónapokkal később újra lefelé korrigálták az áldozatok számát, ami aztán 2893 lett, beleszámítva a repülőgépek személyzetét és a 300 tűzoltót.
Ez 1200 személyt jelent tornyonként, ami így is borzasztó, de akkor is itt van még az a tabu kérdés, hogy hol voltak a többiek???

Ez pedig rögtön egy másik tabukérdést vet fel, miszerint a WTC tornyok voltak az arab világ szemében a cionista-zsidó világgazdasági hatalom fellegvárai, és ezért lettek a támadások fő célpontjai. Viszont ennek a körnek hány magas rangú vezetője lett a merénylet áldozata…?
De a pentagon esetében is az az épületszárny károsodott, ami éppen tatarozás alatt volt és nem tartózkodtak benne!

Szokatlanul üres repülőgépek

Járat AA 077: 289 hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat AA 011: 351 hely, 92 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat UA 175: 351 hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)
Járat UA 093: 289 hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)

Az American Airlines (AA) és a United Airlines(UA) vajon mindig ilyen kevés utassal repül? Mert akkor már régen tönkrementek volna. Ezért van az, ha egy gépen a helyek 50%-a nincs eladva, akkor a légitársaságok általában lemondják az utat, vagy más járataikkal kombinálják, mert nem engedhetik meg maguknak a félig üres gépeket. Főleg ilyenkor, ha az utak különösen hosszúak (a Keleti parttól Kaliforniáig), mert ilyen utaknál az alacsony utasszám igen nagy veszteséget jelent. Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80%-a üres legyen...

Aznap viszont 4 gép is felszállt egyszerre, és ilyen kevés utassal! A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45 ezer liter kerozin), ám relatív kevés utassal, de nem emberségből, hanem azért, hogy a 289, vagy a 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetőket. Ez valós veszély volt, és ez be is következett az UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek, és így a gép idő előtt lezuhant.

Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülők, hosszú távú járatként kevés utassal induljanak annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?

A filmfelvételek avagy a hipergyors média

A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, amit a CNN többször meg is erősített a non-stop híradásai közben. A CNN viszont soha nem jelezte, hogy valaki meghalt volna a munkatársai közül a WTC porig rombolt épületeiben. A CNN és vezetője, Walter Issacson olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már élőben közvetítette.

Később bemutattak egy felvételt az első becsapódásról is, amit véletlenül egy amatőr készített. Állítólag hallotta a közeledő gép hangját, és elkezdett filmezni. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres arra, csak az épületre van állítva ahol semmi nem történik, aztán majd pont ott, azon a ponton csapódik be az első gép, ahova a kamera néz...
Melyik amatőr lenne képes egy repülő hangjára így reagálni, majd hatalmas előrelátással az érintett torony megfelelő pontjára irányítani a kamerát?

A tornyok váratlan és megmagyarázhatatlan összeomlása

A szeptember 11-i események legnagyobb hatású eleme a WTC tornyainak összeomlása. Viszont sokak szerint ennek nem kellett volna megtörténnie, mert a gépek becsapódása ezt nem indokolta. Ugyanis:

1. Az épületek tervezésénél figyelembe vették a 737-es Boeing gépek becsapódása okozta hatásokat. A szeptember 11-én becsapódott 767-es típus kicsit nehezebb, de méreteiben is közel azonos géptípus, így elméletileg nem omolhatott volna össze egyik torony sem.

2. Az északi toronyba 8 óra 46 perckor csapódó repülőgép üzemanyaga begyulladt, de mindössze 17 perc alatt már el is oltották, és csak kisebb tűzfészkek maradtak az érintett emeleteken.  Ehhez képest másfél óra múlva, 10 óra 28 perckor leomlott az épület, ami nehezen indokolható.

3. Kétségessé teszi a történteket az a tény is, hogy a kerozin égési hőmérséklete csak 375 Celsius fok. Az épület acéltartóinak meglágyulásához viszont több mint 800, megolvadásukhoz pedig 1300 fok kellett volna, amit a kerozin égésével nem lehet elérni!

4. A tűzoltóság szakemberei, akik szakértőnek mondhatók, csak azért mentek fel a tornyokba, mert meg voltak győződve arról, hogy nincsenek közvetlen veszélyben. Azóta már bebizonyosodott, hogy az első tűzoltócsapatok Orio Palmer és Ronald Bucca vezetésével egészen a 78. emeletig, vagyis a becsapódás helyszínéig eljutottak. Egyikőjük sem tudósított 1300°C forróságú tűzről és olvadó acéltartókról, de még statikailag instabil elemekről sem, amit az is bizonyít, hogy erősítést kértek. Pár perccel később viszont a torony leomlott!

5. A déli toronyba 9 óra 3 perckor csapódott be a repülő. Az ütközés nem volt olyan súlyos, mint az északi toronynál, mert a felvételek szerint a gép nagy része leszakadt a becsapódáskor. Ezért jelentős mennyiségű kerozin sem juthatott az épületen belülre, mert az üzemanyag nagy része egy hatalmas tűzgömb formájában a szabadban égett el. A 236 külső acéloszlopból alig 40 sérülhetett komolyabban, a 47 központi tartóból is csak 4-5 károsodhatott nagyobb mértékben, amit viszont ki kellett volna birnia az épületnek.

6. Sok szakértőnek az épületek összeomlása a házbontásoknál alkalmazott precíziós robbantást juttatta eszébe. Mindkét épület példaszerű pontossággal, a saját függőleges tengelye mentén omlott össze. Nehéz elképzelni, hogy a két aszimmetrikus terhelést okozó becsapódás, melyek egymástól is erősen eltérő terhelést jelentettek, szinte hajszál pontosan ugyanúgy döntötték romba a két épületet.

7. Belső robbanásra utal az a jel, hogy összeomláskor az épülettől oldalra nagy ívben repülnek a jelentős méretű épületrészek. Ezt semmi nem magyarázza.

A tanuk robbanásokról beszélnek

Több túlélő, akik ki tudtak menekülni az épületekből, egymástól függetlenül, élő TV interjúkban számoltak be a robbanásokról. Ezt tette Steve Evans is, aki a BBC-nek így nyilatkozott: „Történt egy robbanás. Nem gondoltam, hogy ez egy robbanás volt, de a torony teljes alapzata megremegett! És akkor, amikor már mi kint voltunk, bekövetkezett a második robbanás, majd azt követte egy egész sorozat robbanás. Döbbenetes, hogy ez a robbanás és a robbanások sorozata ilyen pusztítást végzett.”

Egy színesbőrű üzletember, aki porosan rohant ki a WTC-ből, a következőket mondta a Dán DR-TV1-nek: „A nyolcadik emeleten egy hatalmas robbanás letaszított a lábamról.”
A német Sat1 csatorna szintén élőben mutatott embereket, akik a tornyokból menekültek kifelé. Egyiküket, Tom Canabant azonban még interjú közben, a kamera előtt állított le két FBI ügynök, majd elvezették őt.

Több tűzoltó is hallotta a robbanásokat. Louie Cacchiolo a következőket nyilatkozta a People magazinnak: „Az embereimet felvittem lifttel a 24. emeletre, hogy evakuáljuk az ott lévő irodai dolgozókat. Amikor utoljára jöttünk lefelé, egy bomba robbant.”

Valóban mindkét torony precízen zuhant önmagára, csak port és romokat hagyva maga után. Robbantási szakértők szerint magasfokú precizitás kellett volna ahhoz, hogy a tornyok ilyen szabályosan omoljanak össze.
Egy igen tekintélyes robbantási szakértő rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakértő, Van Romero, az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt.

Biztonsági anomáliák a Pentagonnál

8 óra 45 perckor csapódott az első gép a WTC első tornyába, 9.03-kor a második. 9 óra 30 perckor Bush már háborúról beszél Amerika ellen. Mégis egy órával az első merénylet után, 9 óra 47 perckor, a világ legjobban biztosított épületébe - aminek saját radar- és rakétarendszere is van -, a Pentagonba is belezuhant egy repülőgép.
A Pentagon elleni merénylet nem következett be váratlanul, mert a gép már egy órája letért az előírt légifolyosóról. Akkor már az egész országban, de különösen a biztonsági erőknél, a legmagasabb készültségi fok volt elrendelve. A Pentagon körüli ellentmondások száma is igen nagy.

Kétes eltérítés

Megegyezés alapján, ha egy gépet eltérítenek, a pilótáknak egy négyjegyű kódot kell leadni a légi irányításnak, akik ebből azonnal tudják, hogy baj van. De a négy eltérített gép közül egyik sem adta le a vészjelet, csak a gép adatait sugárzó adókat kapcsolták ki hirtelen.

Kérdéses az is, hogy tudták eltéríteni komolyabb fegyverek nélkül a gépeket, hiszen a terroristák fémből készült fegyvereket, lőfegyvert vagy késeket nem tudtak átvinni utasként az ellenőrzéseken. A hivatalos verzióban szereplő műanyag kések és doboznyitó snitzerek ellen pedig nem olyan nehéz védekezni, ezekkel nem lehet sakkban tartani egy repülőgépnyi utast és a személyzetet!

Hol volt a légierő

Az USA keleti partján a városok egyetlen megapolisszá olvadnak össze. Katonai védelmükről számos légibázis gondoskodik, ahol a legmodernebb F-15 és F-16 típusú elfogó vadászok állomásoznak. Ezeknek a gépeknek a riadótól számítva 1 percen belül a levegőben kell lenniük, és gyakorlatilag bármelyik eltérített gépet 3 percen belül képesek lettek volna elfogni, illetve szükség esetén még a célpontok előtt kilőni. Hol voltak ezek a gépek, amikor a légiirányítás elveszítette az utasszállítókat, és bejelentette a hadseregnek az eltérítéseket?

Telefonhívások a repülőkről

Az eltérített gépekről állítólag igen nagy telefonforgalmat bonyolítottak az utasok. Hogy ezt a terroristák megengedték volna, kétséges, de van egy nagyon fontos műszaki jellegű probléma is, mert egy 800 km/h sebességgel közlekedő repülőgép olyan gyorsan lép át az egyik adótorony körzetéből a másikba, hogy a mobiltelefonok ezzel nem képesek lépést tartani. Ráadásul a telefonok 7-800 méteres magasságban elveszítik a kapcsolatot. Ennek ismeretében igen furcsának tűnik, hogy adhattak az utasok csaknem élő közvetítést az eltérített gépeken uralkodó állapotokról.

Az 5, 6 és 7. számú torony története

A WTC elleni támadás során a komplexum több épülete is kigyulladt. Az 5. és 6. számú épület teljesen kiégett, de statikailag stabil maradt és nem omlott össze. Ezzel szemben a 7. torony az ikertornyokhoz hasonló precizitással roskadt magába. Történt ez annak ellenére, hogy semmi sem indokolta.

Ifjabb Goerge Bush nyilatkozatai és rejtélyes viselkedése szeptember 11-én

Bush elnök 9 óra előtt látta az első gép becsapódását. A Fehér Ház hivatalos weboldalán 2 interjú található Bush elnökkel, melyekben arról kérdezik, hogyan érezte magát, amikor a merényletekről hallott. 2001. december 4-én válaszként Bush a következőt mondta:
I was sitting outside the classroom waiting to go in, and I saw an airplane hit the tower - the TV was obviously on. And I used to fly myself, and I said, well, there’s one terrible pilot. I said, it must have been a horrible accident.”

Ugyanezt nyilatkozta az őt kérdezőknek 2002. január 5-én is. Képzeljük csak el, az Egyesült Államoknak, mint világhatalomnak az elnöke azt látja, hogy az USA és a világgazdaság egyik fő szimbólumába belerepül egy utasszállító gép, de ő nagy nyugodtan, napirendje szerint bemegy egy osztályterembe és elmagyaráztat magának egy praktikus olvasással kapcsolatos tanulási módszert…
Ő úgy gondolja, hogy ez a baleset egy „borzasztó rossz pilóta” hibájából adódik. Először is köztudott, hogy a New York feletti légtérben repülési tilalom van érvényben, másodszor pedig soha nem tenne ilyet egy utasszállító gép pilótája.

Az elnöknek ez a személyes magyarázata is kissé valószerűtlen. A két becsapódás között 18 perc telt el. Bush várt egy kicsit, majd fogadták az iskolában, ahol gyerekekkel is találkozott, és a magyarázatokat is végighallgatta.
Mennyi ideig tarthatott ez? Bizonyára 10-15 percig, a szigorú, zsúfolt, és gyors napi programját feltételezve. Ez azt jelenti, hogy amit Bush a képernyőn látott, az maximum 3-8 perccel az első becsapódás után lett leadva. Csakhogy ebben az időpontban még egy TV állomás sem sugározta az első becsapódás képeit. Mit láthatott akkor Bush elnök?

A NYOMOZATI MUNKA FURCSASÁGAI

A megtáltosodott CIA

Amilyen váratlanul érte a támadás az USA-t, olyan gyorsan produkáltak eredményeket. Már délután 4 órakor hivatalos bejelentésben azonosították a támadó szervezetet Oszama bin Laden terrorszervezetével.

Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak

Egy terrortámadásnál a mindenkori elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik, és kinyilvánítja követeléseit, vagy propagálják az elképzeléseiket (lásd RAF, ETA, gerillák, stb.). Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el, illetve esetenként magányos elkövetőket prezentálnak tettesként.
A 2001. szeptember 11-i merényletek után senki sem jelentkezett. A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni, mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, amiben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvű repülési útmutató, otthagytak a bostoni repülőtér előtt, holott tisztában voltak azzal, hogy oda soha többet nem térnek vissza.
Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni…

Gyanúsan gyors háborús kedv

Már a becsapódások utáni első órában kijelenti Bush elnök, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetőket, hanem az őket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegeti. Még a legcsekélyebb bizonyíték sem áll senki rendelkezésére az elkövetőket illetően, Bush ennek ellenére kissé túl gyorsan tesz világpolitikai jelentőségű kijelentéseket.

Mint később kiderült, az Afganisztán és Irak elleni agresszió tervei már régen készen voltak, és a Közel-Kelet átrendezési forgatókönyve is megvolt. Az USA a mai napig ezt követi, nem zavartatva magát a nemzetközi felháborodástól, és a légből kapott állításainak valótlanságától.

Kétségbevonható bizonyítékok 1.

A bizonyítékok gyorsan jöttek, mintegy megrendelésre. Állítólag Bostonban megtalálták a terroristák autóját. Utána megtudhattuk, hogy 2 táskát nem csekkoltak be, és ez a 2 táska véletlenül éppen a terroristáké, amiknek a tartalma a Korán, és egy arab nyelvű repüléshez való útmutató, meg búcsúlevél útmutatóval a terrorista társaknak.
Ez enyhén szólva is elég valószerűtlen. Egy fanatikus iszlám terrorista soha nem adná fel poggyászként a Koránját, inkább kézitáskában magával vinné a fedélzetre. Profi pilótáknak pedig nincs szükségük Boeing használati utasításra az utolsó pillanatban, és profi terroristáknak nincs szükségük klisé-szerű utasításokra se, mint ahogy az állítólagos búcsúlevélben áll: „Ellenőrizzétek fegyvereiteket, késeiteket ... és mosollyal az arcotokon halljatok meg.”

Kétségbevonható bizonyítékok 2.

Szeptember 13-án a médiából megtudhattuk, hogy a WTC romhalmazában találtak egy útlevelet, ami az egyik terroristáé volt. A felrobbanó repülőgépek állítólag még az acélt is megolvasztották, akkor egy útlevél ami papírból van, hogy tudott egy ilyen helyzetben úgy kirepülni anélkül, hogy kigyulladna?
Mekkora annak a valószínűsége, hogy pont az egyik elkövető útlevele repül így ki a gépből sértetlenül?

Kétségbevonható bizonyítékok 3.

Kabulban egy újságíró jutott hozzá egy laptophoz, amin a terrortámadás tervei voltak a merevlemezen (valamint az Al-Kaida számos más terve, rengeteg információ a hálózatról, stb.). Vajon egy titkos terrorszervezet hagyja, hogy a működésének titkos adatai kikerüljenek a kezéből?

Ahogy egy terrorista sosem cselekszik

Az iszlám terroristák számos olyan jelet hagytak maguk után, amik több mint valószínűtlenek. Több cselekedetük a szakértői vizsgálatok tekintetében egyáltalán nem egyezik egy fanatikus iszlám hívőtől elvárhatóval. Lássunk ebből néhányat:
- Az egyik eltérített gépen a telefonhívások szerint az eltérítők vörös fejkendőt viseltek. Az iszlám szent színe a zöld, és egy fanatikus hívő nem hord vöröset, különösen meghatározó pillanatban.
- A pilótafülkét a terroristák tollkésekkel (itthon snitzer néven ismert) és műanyag papírvágó késekkel foglalták el olyan gyorsan, hogy még vészjelet sem tudtak leadni a pilóták. Ez igen valószínűtlen, hiszen a személyzet kiképzéséhez hozzátartozik az ilyen helyzetekre való felkészülés is. Ugyanakkor az egyik eltérítő bombát vitt fel a fedélzetre (a telefonálók szerint). Hogy lehet az, hogy egy bomba feljut a gépre, de normális fegyvereket nem tudtak felvinni?

Túlélő terroristák

Röviddel a támadás után közzé tették a 19 gépeltérítő nevét, de hamarosan kiderült, hogy ez a lista „hasból” született, mert többen jelentkeztek, hogy köszönik szépen, de életben vannak, és semmi közük sincs a merényletekhez. Hét személyről egyértelműen bizonyítható volt, hogy életben vannak.

Bizonyítékok megsemmisítése

Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. És pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva, még mielőtt egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították!
William A. Manning, az amerikai tűzoltó magazin, a Fire Magazine főszerkesztője ezt a tettet nyilvánosan is a „bizonyítékok megsemmisítésének” nevezte!

2002. március 6-án a kongresszus tudományos bizottsága azt közölte, hogy a vizsgálatokat akadályozzák, mert „Néhány fontos acéloszlop-maradvány eltűnt, még mielőtt a vizsgálatot végzők a szerencsétlenség helyszínére érkeztek volna!”
A fémroncsok gyors eltakarításáért egy cég, a Newark-i „Metal Management” volt a felelős. Ebből csak Shanghaj-nak több mint 50 ezer tonna szétroncsolt fémtartószerkezetet adtak el ócskavasként. A cég mellesleg ragyogó teljesítményével 3 millió dollárt keresett…

A Bin Laden beismerő videó

2001. decemberében hirtelen előkerül egy videófelvétel, amit állítólag USA csapatok találtak véletlenül Jalalabad-ban. Nme túl hihető, hogy egy afgán város poros romjai között az amerikai katonák találnak egy videokazettát. Minden városban amerre járnak, minden videokazettát megnéznek? Nem afgán felirat állt a kazettán, hogy ennyire feltűnt nekik? Vagy esetleg angol nyelvű? Vagy a kazettának egészen más a története?

Mindenesetre a kazetta éppen a megfelelő időben került elő, amikor a kezdeti háborús eufória már lecsengőben volt, és így a világ közvéleménye megint felrázódhatott. Maga a felvétel nagyon sötét és a rajta lévő hangok is igen rosszul hallhatók. A döntő mondatok elhangzásakor Bin Laden arca nem is látszik a sötétben. Bin Laden ismerői szerint nem az ő hangja és beszédstílusa hallható a felvételen. Más szintén kritikus megfigyelők szerint meg sem lehet állapítani, hogy a rosszul megvilágított turbános alak egyáltalán a hírhedt terrorista-e.

Nagyon valószínűtlen, hogy Bin Laden (aki tagadta, hogy a felvételen ő van) egy videokamera előtt hencegne a merényletekről, és hogy a menekülő Al-Quaida tagok pont ezt a videofelvételt felejtenék el magukkal vinni! Amit Bin Laden a felvételen mond, az pont az, amit a háborús kedvű amerikai vezetők hallani szeretnének.
Amit állítólag Bin Laden a videón mond, az gyakorlatilag lehetetlen. Az, hogy a merényleteket ő és Mohammed Atta szervezték meg Afganisztánból és más arab országokból, és hogy a társaik gyakorlatilag a merényletekig nem is tudták mi az akciók célja! Ennek ellenére mégis képesek voltak 2 gépet eltéríteni, majd mérnöki pontossággal nekivinni a WTC tornyoknak, és egy másikkal rázuhanni a Pentagonra, mégpedig előzetes ismeretek nélkül!

Misztikus érdekesség – játék a dátumokkal és a számokkal

Szeptember 11-e már korábban is fontos események dátuma volt:
1978.09.11-én írták alá a Camp David-i egyezményt.
1990.09.11-én röviddel az Irakiak kuvaiti inváziója után tartotta meg idősebb Bush elnök azt a beszédét, amiben először követelte nyilvánosan az „Új világrend” szükségességét. Napra pontosan 11 évvel utána, 2001.09.11-én történtek azok a merényletek, ami után a világ már nem úgy néz ki többé, mint korábban.
A Pentagon épülete is kapcsolódik a dátumhoz, ami szintén érintett volt a merényletekben. Az okkult jelentésű ötszög alakú épület alapkövét ünnepélyes ceremónia kíséretében, 1941.09.11-én tették le, melynek 60. születésnapját egy „különleges” tűzijátékkal ünnepelték meg.
Rögtön a merénylet után sokaknak feltűnt, hogy a dátum az USA általános segélyhívó számával, a 911-el egyezik...

►NYOMJ EGY LÁJKOT ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!