Gundel Takács Gábornak a mai napig fáj, hogy nem ő vezeti a Maradj talpont!



A legutóbb az MTVA szolgálatában álló műsorvezető idén februárban mondott fel a köztévénél, és azóta rendezvények és sportese­mények rendszeres házigazdája – most éppen a hazánkban zajló vizes világbajnokság balatonfüredi helyszínén dolgozik.

– Azt hiszem, hogy ez életem legjobb munkája! Kint vagyok a Balaton partján, nézem az ország eddigi legnagyobb sporteseményét, ráadásul még arra is jut időm, hogy élvezzem a várost. Fantasztikus, hogy a világ minden tájáról itt vannak a sportolók, és ennek köszönhetően egy egészen új hangulatot kapott Balatonfüred – nyilatkozott a Blikknek Gundel Takács Gábor, aki naponta közvetít a lelátón ülő nézőknek a világversenyről.

A sport mellett azonban a tévés vetélkedőknek is nagy szerelmese a műsorvezető, így a mai napig fájlalja, hogy a hat éven át tartó kvízműsorát, a Maradj talpont! ma már nem vezényelheti. 

– Bevallom, hiányzik a kvízműsorok izgalma. A tervek szerint a közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm, de egyelőre folynak a tárgyalások, így konkrétumról nem beszélhetek. 

Az biztos, hogy a nézők százezrei örülnek ennek a hírnek.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!