Testőrei védték tőlük Győrben...



Orbán Viktor nagy hírveréssel érkezett Győrbe, ahol egy 60 milliárd forintos fejlesztést írt alá a polgármesterrel. A városházánál 100 idős rajongója várta őt. Kisbusszal érkezett, és a nyíló kocsiajtónál egy kísérő állt, míg épp a kiszállás pillanatában egy másik testőr ment el Orbán előtt. A kormányfő testőreinek tízméteres sugarú körben teljes ellenőrzés alatt kell tartaniuk a mozgását.

Bár a sok idős ember szívesen érintkezett volna Orbánnal, test­őrei csak azt engedték oda, aki szemben áll vele. A tömegben 6 testőr vigyázott a miniszterelnökre,a csoporto­sulástól távolabb pedig további 3 felügyelt. A rögtönzött beszédet tartó Orbánt a lépcső tetején háromszög alakzatban védték. Két oldalán kettő, előtte pedig egy testőre volt.

Az épületekbe általában egy testőr megy vele, de egy méternél nagyobb távolságra ő sem maradhat le. A ilyenkor kint várják meg a tárgyaló Orbánt.
Eddig kétszer fordult elő, hogy Orbán személyi védelem nélkül vágott neki egy útnak. A pápát például 12, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt 20 testőr védi.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!