Elmondta, mitől retteg.



Rettegéssé vált Baukó Éva élete, amióta elmesélte, hogyan zaklatta Havas Henrik. Már az utcára sem mer egyedül kimenni, mert attól fél, rátámadnak.

Miután a TV2 képernyőjén Marsi Anikónak részletesen elmesélte, hogy Havas milyen ajánlatokat tett, az interneten keresztül többen életveszélyesen is megfenye­gették.


 
– Kicsit kezdek ideges lenni, hogy engem zaklattak, és mégis én vagyok megfenyegetve. Milyen országban élünk? – magyarázza a Borsnak Éva, akinek az üzeneteket látva valóban van oka félni, hiszen többen is kilátásba helyezték, hogy ha úgy adódik, eltüntetik őt a föld színéről. Míg mások azt írták neki, hogy Havas keze messzire elér, és amennyiben nem áll le, a tévés ki fogja őt csinálni.

Baukó Évát fél a Faceboo­kon keresztül érkezett üzenetektől, mert a profilok mögött nem csupán névtelen vagy álszemélyek vannak. Huszon­éves fiútól és ötvenes családanyától egyaránt érkezett gyűlölködő írás.

– Megszoktam már a negatív töltetű üzeneteket, de a mostani helyzet minden eddiginél durvább. Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mö­gé, mert akár meg is sérülhetek, az már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni – folytatta letörten az egykori valóságshow-hős, aki komolyan fontolgatja, hogy néhány rosszakarója ellen a rendőrségnél is panaszt tesz majd. A tá­madások már konkrétan az egészségi állapotára is hatással vannak.

– Már régóta nem volt pánikrohamom, de kedd éjszaka ismét előjött. Hajnali egykor körülbelül 150 volt a pulzusom és 50 percen keresztül mozdulni sem tudtam a pániktól. Tudom már, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy eny­hüljenek a tüneteim, de na­gyon rossz volt újra átélnem. Sze­retném, ha már az egész ügy­nek vége legyen – zárta mondandóját Éva, aki továbbra is kitart igaza mellett, és amennyiben Havas Henrik beperelné őt állításaiért, akár a bíróságon, akár egy hazugságvizsgáló előtt is vállalná azokat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!