Van egy egyszerű és olcsó termék, ami megváltoztatja a takarításról alkotott véleményedet! Nem fogod sajnálni rá az időt, mert utána napokig olyan, mintha épp most takarítottál volna!



Van egy egyszerű és olcsó termék, ami megváltoztatja a takarításról alkotott véleményedet! Nem fogod sajnálni rá az időt, mert utána napokig olyan, mintha épp most takarítottál volna! Ez a termék a glicerin.

A glicerin megakadályozza a por lerakódását, a kezelt felület szinte taszítja a port!

Használatával könnyen eltüntethetjük a port a tükörről, de még a lakkozott felületekről is. Ezt a szert használják szállodák és múzeumok takarításánál is, mert ez a szagtalan, sűrű termék egy láthatatlan réteggel vonja be a megtisztított felületeket, ezért nehezebben rakódik le a por. Bármilyen felületen alkalmazható.

Így használd!

Tegyünk egy mikroszálas törlőkendőre néhány csepp glicerint, ezzel töröljük át a bútort, olyan ragyogó lesz mint újkorában. Ugyanígy áttörölhetjük a tükröket és a lakkozott felületeket is.

A glicerint arra is használhatjuk, hogy a fából készült parketta és a laminált padló tiszta és fényes legyen. Tegyünk pár csepp glicerint a felmosóvízbe, majd ezzel mossuk fel a parkettát.

A glicerin eltünteti a foltokat is. Ha makacs foltokkal állunk szemben, csepegtessünk a foltra pár csepp glicerint, majd öblítsük ki a ruhát sós vízben.

A glicerint a kozmetikai szerekhez is használják. A hajápolásra is alkalmas, tegyünk egy csepp glicerint a samponba és sokkal fényesebb lesz a hajunk tőle. Ha a kézkrémhez keverünk egy csepp glicerint, sokkal puhább lesz tőle a bőrünk.

Glicerint több helyen is vehetünk (gyógyszertárak, drogériák, de a webshopokban is megtalálhatók - 2 dl kb. 500 Ft)

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!