Észre sem veszed, és már meg is történik a baj...



Amióta világ a világ, varázslat, varázslók, boszorkányok léteztek, ha nem is máshol, az emberi tudat rejtelmeiben. Azért fontos ez, mert lehetséges, hogy még most is vannak közöttünk olyanok, aki képesek bűbájokat előidézni. 

Ne vegyél fel semmiféle furcsa, idegen tárgyat

A boszorkányok arra is figyelmeztetnek, hogy miként kerülheted el az ártásokat, rontásokat, így például a lakás, vagy kapu bejárata elé került csontot, tojást, cukrot, vagy virágot nem szabad bevinni a lakásba, mert különben furcsa dolgok történhetnek a falak között.

Vannak olyan rosszakarók, akik lepedődarabot használnak a rontásra, vagy különböző port, italt öntenek az ételedbe. Megint mások fésűfogat, szappant, koporsószöget hajszálat vagy állattól származó farkat használnak egy rossz rontás elkövetésére.

Noha ezek a praktikák egyre ritkábbak, Európa keleti részén sokan még hisznek bennük.

Ha úgy érzed, hogy ártást küldtek rád, meditálj

Ha meggyőződésed, hogy valaki megátkozott, akkor válassz ki egy csendes napszakot és helyszínt, mélyülj el a gondolataidban, és összpontosíts arra, hogy levedd magadról a rontást, imádkozz és meditálj. Alkalmazd ezt a tisztító módszert 3 napig, és utána már jobb lesz a helyzet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!