Nobel díj helyett csak meghurcolás jutott neki, pedig csak Magyarországon évente tíz-tizenötezer 45-65 éves ember életét menthette volna meg.



Elhunyt Dr. Horváth István biológus, az antikoleszterin, a művér és számos más gyógyászati, biológiai felfedezés valamint találmány letéteményese.

Nobel díj helyett meghurcolták, elítélték. Nem tudta elviselni a mérhetetlen megalázást, amely szeretett hazájában érte. Az életét kioltó gyilkos kór az ellene éveken keresztül folyó bűnvádi eljárás eredményként hatalmasodott el fölötte. 

Dr. Horváth István munkássága legjelentősebb eredményének az antikoleszterin antitest felfedezését tartotta, amely oltással gyógyítja az érelmeszesedést (atherosclerosis). Több mint egy évtizeden keresztül fáradozott azon, hogy Magyarország segítse a csodálatos gyógyító eszköz nemzetközi bevizsgálását – eredménytelenül. Széruma egyedül Magyarországon évente tíz-tizenötezer 45-65 éves ember életét menthette volna meg. Bár idegen országok készek lettek volna bármennyit fizetni érte, Dr. Horváth István nem adta, ragaszkodott ahhoz, hogy felfedezése Magyarországot gyarapítsa.

Nagy reményeket fűzött a nemzeti kormány hatalomra kerüléséhez, de keserűen csalódnia kellett. Kommandósok rajtaütésszerűen lefoglalták kutatásainak eredményeit, ő ellene pedig büntető per indult. Az első fokon meghozott, felfüggesztett börtön büntetést a Fővárosi Ítélőtábla ugyan pénzbírságra enyhítette, de a tudós kutató élete ráment az évekig tartó meghurcoltatásra.

A Magyarok VIII. Világkongresszusa 2012-ben határozatban állt ki Dr. Horváth István mellett, és kérte világraszóló felfedezésének állami elismerését, támogatását.

A Magyarok Világszövetsége a magyar nemzet óriási, fájdalmas és körülményeinél fogva megengedhetetlen veszteségének tekinti Dr. Horváth István tudásának, hazaszeretetének, életének ilyetén való eltékozlását.

A Magyarok Világszövetsége Dr. Horváth Istvánt saját halottjának tekinti.

A Magyarok Világszövetsége

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején
Dr.Semmelweis Ignác az anyák megmentőjénél, vagy Dr.Szent-Györgyi Albert orvosprofesszornál a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket!
2011-ben Magyarországon ez történt!

Dr. Horváth István orvosbiológus prof. úr 40 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni
oltóanyagot.
Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig hozta az elvárt eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél 100%-os eredményt hozott!
Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével, de asztal fiókban maradt az ügy.
100 millió Ft kellett volna  a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy nyugdíjas orvosnem lett volna képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához.

A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét!?
Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében.

Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati gyógyszercégek a találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros ajánlattal keresték meg, amit azzal utasított el, hogy ' én egy Magyar ember vagyok, szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda Magyarországé és nem eladó!

Nos,  ezt követően ebben az évben Horváth Professzor Úr ismét a minisztériumban járt, és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember lakását,  és a Nobel díjra esedékes világtalálmány  kutató professzorától,  kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a számítógépeit, melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert, amely évente eltávozik infarktus miatt, és meggyógyítani több százezer embert itthon és milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. 
Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és  ezt minden évben. Gondolják csak el,  mit jelent ez a magyar nemzet számára. 
Professzor Úr találmánya megszabadulhattunk volna a  világ legalattomosabb  betegségétől!
Fontos tudni:
- teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
- helyreállítja a vérnyomást az erek kitisztításával
- újraindítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin    nevű hormon termelődését
- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést
- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)

Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak egyrészét ez a szer felszabadítaná!

Na meg az egészségügyben a várólista nem ezért lett kialakítva annak  idején, hogy a nemzet tovább éljen!

De ha kiszámítjuk,  mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a gyógyszer ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre a nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!

Sajnálatos, hogy a professzor úr életében nem lehetett hivatalosan alkalmazni a szérumát. A jelenlegi és a jövőbeni betegek pedig csak bízhatnak abban, hogy valaha elismerik és használni fogják Horváth professzor felfedezését.

Nyugodjon békében!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!