Tragikus véget ért a család utolsó nyaralása.



Az édesanya az egyetlen túlélője annak a borzasztó balesetnek, melyet egy hat tagú család szenvedett el július első hetében az amerikai Delaware államban.

A New Jerseybe vezető úton egy dzsip váratlanul átszakította az autópálya szalagkorlátját, miután összeütközött egy másik autóval, ahol frontálisan belecsapódott a hattagú család minifurgonjába. A 61 éves édesapát, Audie Trinidadot és négy lányukat azonnal elragadta a halál. Kaitlyn, 20; Danna, 17; Melissa és Allison, 13 évesek voltak.
Az 53 éves édesanya nagyon súlyos sérülésekkel, de túlélte a szörnyű balesetet.

– Nem tudom, hogyan fogjuk ezt feldolgozni – mondta zokogva az elhunyt családfő testvére. – Istenfélő család voltak, akik rendszeresen jártak templomba. A testvérem aznap küldött is egy képek magukról, amin az autó is rajta volt, most meg egy pillanat alatt mind elmentek. A testük teljesen felismerhetetlenre roncsolódott, szinte lehetetlen őket azonosítani, ki hol ült. A négy lány a rendőrség szerint nem volt bekötve a baleset pillanatában, a szülők azonban igen.

A baleset helyszíne

Az édesanyát kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát, ám nem tudni, hogy értesítették-e már a borzasztó veszteségéről vagy még várnak vele, amíg jobban lesz. A dzsip 44 éves sofőrje Alvin Hubbard és 30 éves utasa könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet, valamint a karambolban résztvevő harmadik autó 24 éves vezetője sem szenvedett életveszélyes sérüléseket, őket már hazaengedték a kórházból. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta az ütközést.

Elképzelni is nehéz, hogy mi vár most a nőre, hogyan fogja feldolgozni mind a négy gyermeke és a férje elvesztését. A Gofundme adománygyűjtő oldalon rengetegen adakoztak a családnak, egy nap alatt 168 ezer dollárt sikerült összegyűjteni a gyászoló özvegy számára. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!