Ez a mozgás minden emberre hatással lesz.



Legutóbb 1934-ben tartózkodott az Uránusz a Bika jegyében, ahol egészen 1942-ig volt jelen. Ez fog megismétlődni május 15-én, 2018-ban, amikor az Uránusz a Kos jegyéből átlép a Bika csillagjegybe, ahol kisebb megszakításokkal, de 7 évig fog maradni, egészen 2026 áprilisáig. Ez a mozgás természetesen minden emberre hatással lesz, ezért lássuk mire kell felkészülni.

Az Uránuszra, mint a nagy és hirtelen változásokat előidéző bolygóra tekintenek az asztrológusok, amely a függetlenség, eredetiség jelképe is. Ez viszont a keménykezű, szigorú Bikának nem tetszik, és az Uránusz emiatt kényelmetlenül érzi magát.

Ebből következően azok az értékek, rendszerek, amelyekben eddig megbíztunk, és amelyek működtek, most felborulhatnak, elveszhetnek, vagy 180 fokos fordulatot vehetnek.

Az Uránusz elhozza a szabadságot, forradalmian új gondolkodást vezet be, ezért olykor sokkoló változásokat idézve elő a családi életben, de a párkapcsolatban, munkahelyen is. Könnyen szerzünk pénzt, de ezt könnyedén el is fogjuk költeni, megváltozhatnak az adózási szabályozások, különböző közigazgatási törvénykezések is módosulhatnak. Azonban lesznek olyanok, akik ezt az instabilitást kihasználva új életet kezdhetnek és rendkívül meggazdagodhatnak.

A bátraké lesz a jövő, főként ha az adódó lehetőségeket ki is használják.

Ennek a küszöbön álló változásnak nem szabad ellenállni, és nem is lehet nagyon ellenállni, mert az Uránusz így, vagy úgy, de kizökkent mindenkit a komfortzónájából, így nem lehet azt játszani, mint a strucc, amelyik a homokba dugja a fejét, azt gondolva, hogy úgy sem látja senki.

Nincs más választás, szembe kell nézni a kihívásokkal, a változások által kínált lehetőségeket ki kell használni, és a pillanatnak kell élni, mert az Uránusz nem hagy más lehetőséget.

A következő hónapokban azok a párok, akik csak papíron vannak együtt, vagy mert valamilyen anyagi haszna van a házasságuknak, azok szét fognak menni. Főként a nők fognak a sarkukra állni, és kimondani azt, hogy vége, és döntenek úgy, hogy visszaszerzik a függetlenségüket.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!