Rengeteg plusz kilót dobott le, és most elárulta, mi a siker titka!Balázs Klári pályafutása 40 éve kezdődött, és töretlenül tart! Ez azért van, mert ugyanolyan lelkesedéssel áll ki a színpadra ma is, mint régen, és még most is arra törekszik, hogy folyamatosan megújuljon.
Szeret haladni a korral, ami nem csak a frizuráján látszik, hanem az étkezésén is. Egészséges életmódra váltott, és törekszik is arra, hogy egészségesen éljen. Az elmúlt egy évben 12 kilótól szabadult meg, aminek most elárulta a titkát!

'Mindig is egészségesen étkeztünk Gyurikámmal, de az elmúlt egy évben szigorúbb lettem magammal.Szinte teljesen szénhidrátmentes étkezést folytattam.Száműztük az étrendünkből a cukrot, a fehér lisztet és megpróbáltunk minél kevesebb olyan élelmiszert fogyasztani, amiben tartósítószer, színezőanyag van' - mesélte Klárika, aki persze a mozgást sem hanyagolta el, de azért az infraszauna is segítette a fogyásban.

Pont egy évvel ezelőtt kezdtem el a szigorú diétát,és sikerült leadnom 12 kilót. Lassan, fokozatosan szerettem volna fogyni, hogy ne ereszkedjen meg a bőröm, és persze ne essek abba a hibába, hogy gyorsan lefogyok, és aztán vissza is jönnek a kilók' - mondta Klárika.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!