Ruzsa Magdi a közösségi oldalán fakadt ki.



Rúzsa Magdit világsztárként őrzik – írta a Bors, az EFOTT fesztiváligazgatója, Maszlavér Gábor szavait idézve. Gábor extra dolgokat is elárult az énekesnőről, mint például, hogy milyen kérései voltak, mennyire figyeltek a biztonságra, hogyan viselkedett. Nos, nem tudni mi az igazság, hiszen Rúzsa Magdi a közösségi oldalán fakadt ki, mindent cáfolt, ami a cikkben megjelent. 

'Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!
Felháborítónak találom a hazugságokat, amiket irkálgatnak rólam bizonyos újságok! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, de most betelt a pohár.
1. Tíz éve ugyanezzel a busszal járom az országot! (ó és belátni rajta), sokszor amikor öltözőm sincs ebben próbálom lebűvészkedni magamról a fellépőruhát, úgy hogy ne lásson mindenki.
2. Csak 2 db. interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music chanellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel.
3. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (NEM BIO) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem.
4. Nincs is biztonsági emberem, olyannyira vagyok “ világsztárként védve” !!!! Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt.
5. A fellépőruháim nagy részét MAGYAR TERVZŐK készítik, vagy tehetséges varrónők az ötleteim alapján. 
( Isten áldja a kezüket!)
6. Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim abban aztán látszik az igazság.
7. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt és nem vagyok betépve sem ( lehet ez a baj????).
Nem villantok, mert minden ruhám alatt ott a fekete kis rövidnadrágom.
8. Csak munkám van, nagyon-nagyon sok, abban, hogy szórakoztatni tudjam a közönségem, hogy adni tudjak valamit. Igenis jó a kapcsolatom a közönségemmel, szeretve vannak és én szeretve vagyok!
9. LÁTOM VAN AKINEK EZ NAGYON FÁJ!!!
10. Pont az az ember vagyok aki voltam, csak van néhány érdekesebb ruhám a színpadon. Mert ez is a műsor része, ezzel is adok egy kis pluszt a közönségemnek.
11. Szinte nem győzöm visszaadni azt, amit a sorstól kaptam és kapok, mert hiszek a “jó tett helyében jót várj”- ban. Saját alapítványom van, a Gábriel Angyalház Alapítvány mellyel hátrányos helyzetű tehetségeket támogatunk.
Szívügyem segíteni az Út a mosolyért alapítványt ( autizmussal élőket támogatnak), és a Bátor Tábort, és még sorolhatnám...
Persze ezeket sosem láttam egy címlapon sem, pedig ezt is 12 éve csinálom.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!