A megoldás egy karnyújtásnyira van tőled!



Egy Crystal Davis nevű nő az USA-ból elhatározta, hogy meleg vizet fog inni citrommal és mézzel minden reggel éhgyomorra egy egész éven át, mert szerette volna tudni, hogy mi fog történni a testével.  Az interneten olvasott a jótékony hatásáról. Nem nagy reményekkel kezdte el a citromos vizes kihívást, de kíváncsi volt, tényleg olyan jó-e, mint olvasta a neten.

Mikor letelt az év, nagyon boldog volt, mert nem volt náthás egy egész éven át, és a gyomor problémák, influenza vagy más betegség is elkerülte, annak ellenére, hogy néha érezte, jön egy betegség, de sohasem tört ki rajta. Mindig itta a keveréket, akkor is, amikor utazott. Hamarosan nem kellett neki kávé reggel, mert ez az ital elég energiát adott neki, és jobb lett a hangulata is.

Hogyan kell elkészíteni a keveréket?

A vizet fel kell forralni, és hagyni kihűlni egy kicsit. Ha már langyos, egy fél friss citrom levét és 1 teáskanál mézet kell keverni egy pohár vízbe. Éhgyomorra el kell fogyasztani az egészet!

A citromos és mézes víz előnyei:

Javítja az emésztést - a citrom segíti a májban a több epe termelését, és ilyen módon a test könnyen lebontja a komplex élelmiszereket és a hasznos összetevőket jobban hasznosítja. A méz antibakteriális tulajdonságokkal bír, amelyek a fertőzések elleni védelemben segítenek. Sőt, segíti a nyálkatermelést a gyomorban, és a méreganyagok kiürülését a szervezetből.
Javítja a bőr egészségét - a citrom segíti a vér tisztulását és serkenti az új vérsejtek termelődését, belülről teljesen megújítja, tisztítja a bőrt.A mézantibakteriális hatású és serkenti a kollagén termelést, fiatalítja a bőrt.
Véd a fertőzésektől - a keverék stimulálja az emésztőrendszert, és hidratálja a vastagbelet, így nem lesz kérdés a székrekedés. Úgy viselkedik, mint egy vízhajtó a húgyúti rendszerben és védi a szervezetet a fertőzésektől. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!