Egyetlen ember akciójából indult.



Hazánk jótékonyságáról jól ismert tévészerelője, Ellenbacher Attila, saját anyagi erejéből nem volt képes több készüléket adományozni a kórházaknak. A jólelkű tévészerelőnek az 1000 darab televízió adományozása után kimerültek anyagi forrásai, s már nem futotta több távirányító beszerzésére és a készülékek kiszállítására az ország különböző településeire. Pedig minden bizonnyal számtalan olyan intézmény van még hazánk területén, amelyekben még nagyon örülnének a mások által már nem használt, de tökéletesen működő tévéknek-írja az index.

A közelmúltban több magánszemély és cég képviselője kereste meg hazánk tévéemberét, többek között az ország egyik legnagyobb futárcége is próbálta felajánlani segítségét.

A Magyar Telekom is beállt a segíteni szándékozók sorába, ők egy teljes éven keresztül vállalják egy meghatározott darabszámú készülék javításának költségeit. Ezzel a lehetőséggel élve Attila újabb 1000 darab televízió adományozásába foghat, ami nem csak kizárólag hagyományos készülékekre korlátozódik, a modernebb, akár nem működő lapos tévét is meg tudja javítani, amennyiben ilyet juttatnak el hozzá.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!