Hihetetlen változás a népszerű énekesnőn!



Zoltán Erika egy betegség miatt felszedett jó pár kilót. Ezt nyilatkozta:

Aktív életet élek, egész nap pörgök, jövök, megyek, mindig is egészségesnek éreztem magam. Azonban ez a folyamatos puffadtság érzés, és a sikertelen fogyókúrák sorozata kezdett nagyon idegesíteni. Hiába mozogtam rengeteget és figyeltem a táplálkozásomra, egyszerűen nem tudtam fogyni, és ez borzasztóan rossz hatással volt rám. Olyannyira, hogy ez a sikertelenség lassan már az önbizalmamat is kikezdte, már nem szívesen néztem vissza magamról képeket, felvételeket sem. Ekkor mentem el a háziorvosom tanácsára egy kivizsgálásra, ahol az ultrahang kiderítette, hogy a pajzsmirigyemben egy göb van, és a vérvizsgálatok is megerősítették, hogy pajzsmirigyzavarom van'.

Az énekesnő az életmódváltás mellett döntött. 'Tej helyett növényi alapanyagú termékeket, mandulatejet vagy zabtejet iszom. A disznóhúst, a fehér cukrot, a fehér lisztet száműztem az étrendemből, sok csirkét eszem salátával. Csak szénhidrát csökkentett és teljes kiőrlésű kenyeret vásárolok. Az alapanyagokat is lecseréltem: például zabliszttel főzök és étolajt sem használok. Rengeteg vitamint és táplálék-kiegészítőt szedek, köztük zsírban oldódókat is, ezért van szükségem kacsa- vagy libazsírra' - nyilatkozta az énekesnő, aki azt sem titkolja, nem állt mérlegre, mert a kilók nem érdeklik.

Korábban L-es méretű ruhákat hordott, de már két mérettel kisebbet kell venni.  Erről árulkodnak az Instagramján látható képek is.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!