Borbás Marcsi kérte közösségi oldalán követőit, ne dőljenek be a csalóknak.



Újra visszaélnek Borbás Marcsi nevével!

A szélhámosok először 2015-ben tűntek fel. Pécs környékén nyugdíjas emberekből próbáltak pénzt kicsalni azzal az ürüggyel, hogy Borbás Marcsitól és műsorától, a Gasztroangyaltól ajándékot hoztak. Miután a gyanútlan emberek beengedték a szélhámosokat, a konyhai eszközökért 40 ezer forintot kértek, mondván: a nyereményadót be kell fizetni. Borbás Marcsi már akkor kérte közösségi oldalán követőit, ne dőljenek be a csalóknak.A műsor készítői közleményben hívták fel a figyelmet az átverésre. De úgy tűnik, ez nem volt elég! - olvasható a Ripostban.

A csalók újra felbukkantak. Edénykészletekkel házalnak Borbás Marcsi kollégáinak adják ki magukat. A Ripost szembesítette az újabb visszaéléssel a népszerű műsorvezetőt, akit egyáltalán nem lepett meg a hír.

    'Tudok róla, hogy újra ez történt, sajnos többször visszaéltek már a nevemmel. Az a baj, hogy minden évben visszatér ez az ügy. Igazából nem tudok mit tenni. Közlöm a Duna TV-vel, ezek után már a jogászok feladata az ügyet továbbvinni” – mondta Borbás Marcsi, aki tehetetlenül áll a dolgok előtt. Forrás: Ripost

►►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!