Nem jött be, amit sokan jósoltak!



Megszületett Katalin és Vilmos herceg harmadik gyermeke. A bejelentés szerint a kisfiú 11:01 perckor jött a világra, 3827 grammal. Vilmos herceg jelen volt a szülésnél. A baba és édesanyja is jól vannak.

Katalin és Vilmos 2011. április 29-én házasodtak össze. Első gyermekük, György 2013. július 22-én a londoni St. Mary's Kórházban született meg, 2015. május 2-án pedig megszületett Sarolta.

Katalin hercegnét a hétfő reggeli órákban, „a vajúdás korai szakaszában” Vilmos herceg kocsival vitte be a kórházba.

A protokoll szerint először a pár napja 92. születésnapját ünneplő II. Erzsébet királynőt és a királyi család többi tagját értesítette, ezután küldték ki a hírt az internetre.

A kórház előtt már április 9-én felállították a kordonokat, azóta gyülekeztek ott az újságírók arra várva, hogy meginduljon a szülés. Már hónapokkal ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy ikreket vár Katalin. Ezt azonban senki nem erősítette meg - igaz, nem is cáfolták. Mostanra viszont biztos: egy újabb kisfiúval bővül a család.

A baba nevét várhatóan a következő napokban jelentik be, de már lehet fogadni a fogadóirodákban. Jelenleg a legesélyesebb nevek között az Arthur, Albert és Jack van.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!