Hogy egy nő milyen ruhát vesz fel, az annak függvénye, milyen lelki állapotban van.



Válaszd ki azt a ruhát, amit szívesen viselnél, és nézd meg, mit árul el rólad!



1.
Vonzanak az egyszerű dolgok, nem szereted túlbonyolítani az életet. Élvezed a nyugalmat, csendet és a magányt. 
Elégedett ember vagy, mert képes vagy felfedezni a szépséget a legegyszerűbb dolgokban is. Másoknak kissé színtelennek tűnhet az életed, pedig nem az! És nagy eséllyel elkerülöd a nagy drámákat is. életedben valószínűleg nem lesz felesleges dráma.

2.
Vonz a gazdagság és a jólét. Azt szeretnéd, ha az életedben csak kellemes dolgok és események történjenek, de sajnos ez nem fog menni. Nem várod ölbe tett kézzel, hogy csodák történjenek vele, és ez jó! Ha keményen dolgozol, céljaidhoz napról-napra közelebb kerülsz. 

3.
Több óvatosságot! Könnyen elhamarkodod a döntéseket. Tanulj meg olvasni a figyelmeztető jelekből, és próbálj meg mindent végiggondolni, mielőtt belerohansz.
Az utóbbi időben túl gyakran vállaltál kockázatot. Itt az ideje, hogy megfontoltabbá válj.
Sokszor számítasz arra, hogy valaki „fentről” vigyáz rád, és kiment az utolsó pillanatban. Változtass ezen az életfilozófián.

4.
Ha ezt a ruhát választottad, akkor készen állsz, hogy csatába menni. Ez lehet egy jogi vita, hatalmi harc, vagy a vágy, hogy feljebb kerülj a karrier létrán. Lehet, hogy a szerelmi életben várod az újabb kihívásokat. A piros szimbolizálja az energiát, az erőt de akár az agressziót is.

5.
Ha ezt a ruhát választottad, a legfontosabb üzenet, hogy ne aggódj. Mindössze annyit kell a boldogságodhoz, hogy megnyugodj. Keresd az egyszerű, kényelmes és biztonságos helyzeteket. 
A szorongásod, aggódásod hátterében az állhat, hogy nehéz időszakon vagy túl akár a szakmai vagy személyes életedben. Ezen a ponton arra figyelj legjobban, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik elfogadnak, és feltételek nélkül szeretnek.

6.
A fényes jövő még túlságosan távolinak tűnik, de ne add fel! Próbálj a jóra figyelni, és minél több konkrét tervet meghatározni. Gondolj ezekre minden nap, és ha kell, ne félj áldozatokat hozni. Meglátod, hamarosan meg lesz az eredménye.

7.
Kissé kaotikus állapotok jellemzik az életedet mostanában. De nincs semmi, amivel ne lennél képes megbirkózni. Különösen azért, mert képes vagy előre gondolkodni pár lépéssel.
Folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg az életedben. És ez a közeljövőben csak fokozódni fog! Lesznek kellemes és kevésbé kellemes meglepetések. Úgyhogy készülj fel a változásokra.

8.
A karaktered fő jellemzője a kíváncsiság. Szeretsz új dolgokat megtapasztalni és megtanulni. Szívesen vállalsz kockázatot, és ezért mások szemében olykor felelőtlennek tűnsz. De ennek hátterében a szinte kielégíthetetlen tudásvágyad áll. Te vagy az, aki érzi: az életünkben a legnagyobb érték az idő, és ezzel maximálisan jól szeretnél gazdálkodni. Sok sikert hozzá!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!