A nyak kiszívása nemcsak esztétikai probléma! Halálos következménye is lehet!



Vacsora közben elkezdett remegni, majd percekkel később meghalt. Az orvosok diagnózisa mindenkit sokkolt!

A 17 éves Julio Macias Gonzales vacsorázás közben hirtelen rosszul érezte magát. Görcsös rohamokat kapott, majd rángatózni kezdett, és eszméletét vesztette. A családja azonnal értesítette a mentőket, de sajnos már túl késő volt. A fiú a vacsora előtt a barátnőjével találkozott, ennek következménye pedig egy óriási szívás nyom volt a nyakán.

Az orvosok megállapították, hogy a halált a szívás következtében létrejött stroke okozta. A harapással egybekötött, szerelmes nyakszívás annyira erősre sikerült, hogy vérrögképződést okozott.

A nyak kiszívása természetesen nem vezet minden esetbe stroke-hoz, de igen ritkán, mint például Julio esetében is, sajnos komolyabb következményei is lehetnek. Akik valamilyen genetikai, kötőszöveti betegségben szenvednek, vagy gyengébbek az érfalai, jobb, ha kerülik a szerelem ezen kinyilatkoztatási formáit – állítják a szakemberek.

Nem ez az első ilyen eset! 2011-ben egy 44 éves nő, szintén egy vérrög következtében, teljesen lebénult, miután a férje kiszívta a nyakát. Forrás: twice.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!