Az Irigy Hónaljmirigy frontembere kényszerzubbonyban...



Kényszerzubbonyt kapott megint a mirigyes Sipos Peti, de aggodalomra persze nincs ok!
Az idén 50. szülinapját ünneplő zenész csak néhány koncert erejéig tébolyult meg, mert újabb örömzenélésre készül az egykori Edda tagokból összeállt Zártosztállyal.

Mókának indult, aztán emlékzenekar lett belőle. Sipos Peti 4 éve állt be a kör közepére és alakította meg a Zártosztályt a legendás rockbanda három egykori tagjával. A formáció olyan sikeres lett, hogy idén már alig fognak elférni a színpadon.

Az idei koncert különlegessége, hogy sikerült az ős eddásokat is összehozni, így már 9 egykori tag játszik 22 régi dalt a két ünnepi koncerten: július 13-án Miskolcon az Ady Művházban, 15-én pedig Budapesten a Barba Negra Track nagyszínpadán. A koncertre hazalátogat Bartha Alfonz is Amerikából, aki a színpadon ünnepli majd 60. szülinapját az egykori zenésztársaival.” – mondta Sipos Peti, aki idén szintén kerek évfordulót ünnepel.

Ebben az évben már csak a Sipos Peti 5.X Rockfesztiválon lép fel a csapat, de ott az énekes összes formációja színpadra áll: az Irigy Hónaljmirigy, a Triász és a Zártosztály mellett pár dal erejéig Peti első zenekara és számtalan sztárvendég is belecsap majd a húrokba.

Pont az ötvenedik születésnapomon lesz a három zenekarom nagykoncertje, aminek azt a címet adtam, hogy 'A pettyes ötven árnyalata'. Mindegyik a szívügyem, így igazi örömzenéléssel ünnepeljük majd az ötödik ikszet.” – zárta mondandóját Peti, aki nagy bulit ígér a jeles alkalomra!

►►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!