HA JÓT AKARSZ, ETTŐL KÍMÉLD MEG A GYERMEKEIDET …



A virslit német bevándorlók terjesztették el Amerikában. Lényegében az egész világon elterjedt. Sajnos ezt adjuk a gyerekeknek is, amivel nagy veszélybe sodorjuk őket. A virsli nagy feldolgozó gyárakban készül húsipari melléktermékekből, és rendkívül rossz körülmények között.
Az alapanyag marha, csirke és sertés maradékokból készül, belekerül minden, ami már máshol használhatatlan. A gyárak mindenféle maradékokat és ehetetlen vágási mellékterméket használnak, mint például az állati lábak és fejek, vagy a zsírszövet és a bőr.

Ezek a maradványokat megdarálják, majd összekeverve egy sűrű pasztát készítenek belőle. Végül pedig rengeteg vegyi adalékanyagot adnak hozzá amiatt, hogy ehetőre javítsák az ízét! Ilyenkor hatalmas mennyiségű só, nátrium-glutamát (MSG), kukorica szirup, nitrátok, ízfokozók, tartósítók és más vegyi anyagok kerülnek az alapanyagba.
Az ilyen húsipari termékek fokozottan növelik a hasnyálmirigyrák kockázatát, ami az University of Hawaii tanulmánya szerint eléri még a 70%-ot is!

Az Amerikai Rákkutató Intézet azt állítja, hogy napi egy hot dog vagy egy virsli a vastag- és végbélrák kockázatát legalább 20%-kal növeli, ezért elmondható az is, hogy ez a legnagyobb rákkeltő szer, amit megeszel. Ráadásul még a gyerekeidnek is ezt adod!
NE CSAK A GYERMEKEIDET, DE MAGADAT IS KÍMÉLD MEG ETTŐL…

Ez videó reméljük segít a döntésedben. Feltétlenül nézd végig!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!