Érdemes kihasználni!



Mit tehetsz annak érdekében, hogy lefogyj?

Fűszerezd az ételeidet chilipaprikával, ugyanis ez egy rendkívül hatékony kalóriaégető fűszer.

Plusz kalóriákat égethetsz el akkor is, ha rágógumizol. Persze a legjobb, ha cukormentes rágógumit rágcsálsz, így nemcsak sok-sok kalóriától szabadulhatsz meg, de még a fogaid egészségét is megóvhatod.

A séta, a gyaloglás egy nagyon remek módja annak, hogy megszabadulj a fölösleges kilóidtól. Különösen az ülőmunka után mindenképpen törekedni kellene egy kis testmozgásra, ehelyett azonban az emberek többsége hazaérkezve letelepszik a kanapéra, enni kezd, és mozgás helyett inkább televíziót néz. 

Manapság szinte minden épületben van lift és az emberek hajlamosabbak ezt használni, mint a lépcsőt. Ne tedd! Hidd el, rengeteg kalóriától megszabadulhatsz, ha naponta lépcsőzöl egy keveset. Ha döntened kell tehát a lift és a lépcső között, mindenképpen az utóbbi mellett tedd le a voksodat.

Amennyiben nincs nagyon messze az otthonodtól a munkahelyed, akkor mindenképpen közlekedj kerékpárral. Az autózással lehet hogy időt spórolsz, viszont nem leszel egészségesebb. Jó lenne, ha minél többen határoznának a kerékpár mellett, mert így pénzt is lehet spórolni, a környezetet sem szennyeznénk, nem is beszélve arról, hogy a kerékpározás egészségessé és fitté is varázsol bennünket.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!