A 3 éves kislány Kistarcsán zuhant ki a negyedik emeletről, akit a szülők kezdtek újraéleszteni!



A kislány szülei dolgoztak, és a nagymama vigyázott a gyerekre, de aztán ő is elment. Mivel félórára egyedül maradt, közben kimászott a tetőre és lezuhant, és később belehalt a sérüléseibe.
A szomszéd elmondta, hogy 6 óráig ért rá a nagymama, aki vigyázni szokott rá, mivel a két szülő éjszakai műszakban dolgozik.

Amikor a szülők hazaértek, nem találták a kicsit, és amikor kinéztek az ablakon, akkor látták, hogy Panna a ház mellett fekszik a földön. A szülők lerohantak a hozzá, felvitték a lakásba, és ők kezdték el újraéleszteni, miközben hívták a mentőket.
Mire a rohamkocsi a helyszínre érkezett, a kislányt már élettelenül találták. Sikerült ugyan újraéleszteni, de az látszott, hogy koponyasérülést, belső vérzéseket és csonttöréseket is szenvedett. Válságos állapotban szállították a kórházba, ahol órákig küzdöttek érte, de délutánra meghalt.

A kislány szülei 3 éve laktak a lakásban albérlőként, és nagyon gondosak voltak. Nagyon aranyos, közvetlen kislány volt, mindenki szerette. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit, és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoznak.
Egyelőre nem lehet tudni ki a felelős.

►► TANULSÁGKÉPPEN

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!