Ezt lehet, hogy nem kellett volna, kiakadtak rá...



A Konyhafőnök VIP adásában a zöld csapatban nem volt teljes az összhang, Anger Zsolt nem bízott Szabó Zsófiban, Zsófit pedig idegesítette, hogy Csordás Ákos nem tőle kér tanácsot pedig ő a konyhafőnök. Az ellentétek a főzés vége felé egyre jobban előtörtek belőlük.

- Figyelj, Zsolt, most ebben a feladatban te vagy én vagyok a konyhafőnök? - kérte számon már a közös főzés kezdetén Szabó Zsófi Anger Zsoltot.
- Te - válaszolta az Aranyélet maffiózó sztárja.
- Igen? Jó. Nem tudtam hirtelen.Most szarkasztikus megjegyzést tettél? Legyél te a konyhafőnök. 

szabo-zsofi-konyhafonok

- Zsolt alárendelt szerepben is olyan, mintha konyhafőnök lenne, de nem hagyhatom. Nem hagyhatom, nem vagyok abban a helyzetben, hogy hagyhassam magam felhúzni vagy felidegesíteni. Igyekszem inkább megtalálni azt a pontot, ahol tudom kezelni a csapattársaimat, és amiből csak jó sülhet ki - mondta Szabó Zsófi a színfalak mögött, de nem így lett, és a következő pillanatban már a korianderes ízesítést kérte számon a színészen. Aztán közölte, hogy neki nem ízlik, de azt nem tudta, hogyan változtassanak rajta.  

- Szerintem tökéletes volt az íze. Nem tudom, hogy evett-e már jó magnó chutney-t Zsófi, de valamiért azt mondta, hogy uralkodik rajta a kömény. Hitetlenkedve csak mosolyogni tudtam ezen - árulta el Anger Zsolt. 

szabo-zsofi-anger-zsolt

A nézőknek sem tetszett Szabó Zsófi viselkedése, A Konyhafőnök Facebook-oldalán kommentekben ki is fejtették véleményüket:
'Ezt a beképzelt, tehetségtelen, öntelt libát le kell venni a képernyőről! Totál tudatlan, ügyetlen, de magának tulajdonítja a győzelmet. Súlyos önértékelési zavarai vannak, elviselhetetlen, undok perszóna!'

'Zsófi a Nyerő Párosban is majdnem mindenkivel összebalhézott. A versenyt meg Zsolt nyerte, Zsófi csak kukta lehet esetleg.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!