Már döntött a tévé az M1 riportere ügyében



Nagyon emberinek ítélték a nézők az M1 riporterének ittas bejelentkezését. A Facebookon már támogató csoportokat is létrehoztak, hogy ne rúgják ki Bencze Pétert. 

Nagy port kavart az M1 riporterének szombat esti bejelentkezése, melyet ITT megnézhetsz. Bencze Péter a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be, szemmel láthatóan meglehetősen jó hangulatban, alkoholos befolyásoltság alatt. Amikor a Híradó szerkesztője érzékelte a problémát, gyorsan le is keverték a fiatal riportert.

Hétfőn reggel az M1 reggeli műsorának műsorvezetője elmondta, hogy Bencze Péter „furcsa állapotban” jelentkezett be, és azt mondta, az interneten néhányan azt írták, részeg volt, mások szerint „csak átérezte a fesztivál hangulatát”. Bencze Péter el is ment a műsorba, hogy beszámoljon a döntésről. Mint mondta, vírusos megbetegedés miatt szedett gyógyszereket, és nagyon feszes volt a program. A helyiek kínálták őket helyi pálinkával. „Hát egyet elfogadtam, nem akartam, de elfogadtam, a bajai vendégszeretetnek nem tudtam ellenállni” – mondta. Ez a nagy melegben fejbe vágta, és elsötétült minden a bejelentkezés előtt. Minden nézőtől és minden kollégájától elnézést kért.

Az MTVA döntése értelmében három hónapig nem szerepelhet a köztévé műsoraiban.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!