Az Állatmenhelyek figyelmeztetnek mindenkit: a macskák nagy veszélyben vannak ezekben a hetekben!



Az Állatmenhelyek figyelmeztetnek mindenkit: a fehér és fekete macskák nagy veszélyben vannak ezekben a hetekben! November 2. hetéig ők sem adnak örökbe fehér és fekete cicát.

Sokan kapnak ilyen jellegű üzenetet a napokban. Ne lepődjetek meg!

Mindenszentek és Halloween hétvégéje nem mindenkinek az emlékezésről vagy a tökfaragásról szól, hanem sajnos sok sátánista szeánsz is zajlik ilyenkor, melyeken állatok is szörnyű kínzások áldozatai lesznek. 

Sajnos mi is a sokadik telefont kapjuk a napokban kizárólag fekete cica iránt érdeklődőktől. Amikor elhangzik a válasz, hogy fekete és fehér állatot november 2. hetéig nem adunk örökbe, érdekes módon senki nem érdeklődik tovább. Sajnos az ilyen telefonok mögött is sátánisták, állatkínzók állnak, akik különböző fekete mágiás rituálékra keresik az állatokat feláldozás céljából. 

Ezért nyomatékosan felhívjuk a gazdik figyelmét is arra, hogy ebben az időszakban tartsák lakat alatt kijárós fekete, de fehér cicájukat is, mert ha az állatkínzók nem találnak menhelyről cicát, elindulnak az utcákon körülnézni, és jobb nem belegondolni, mi történik, ha megfelelő színű cicát találnak.
Az örökbefogadni vágyóktól türelmet és megértést kérünk, néhány hét múlva örömmel várjuk őket. Forrás: Noéállatotthon.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!