Sajnos napokig esni fog!



Hétfő: Gyakran lesz erősen felhős az ég, és délen több helyen, északon pedig csak elszórtan számíthatunk esőre és záporra. Megerősödik, majd estig gyengül az északnyugati szél, és 9-13 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Kedd: Délnyugat felől újabb felhősödés várható, de csapadék legfeljebb csak délen és délnyugaton fordul elő. Napközben 9 és 12 fok közötti hőmérsékletet mérhetünk.

Szerda: Az erős és olykor viharos északnyugati szél hatására csökkenni fog a felhőzet, de délen és a Tiszántúlon még kialakulhat eső vagy záporeső. A hőmérséklet 10-11 fok körül lesz maximum.

Csütörtök: Marad a változékony idő. Északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő záporeső. A szél ismét megerősödik, és néhol viharossá fokozódik. Nappal 7 és 13 fok közötti hőmérsékletet mutatnak majd a hőmérők.

Péntek: Változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Zápor csak elszórtan lehetséges, és 10-16 fok lesz a nappali felmelegedés.

Hétvége: Változó, vasárnap pedig ismét erősen felhős lesz az ég. Vasárnap záporok is kialakulhatnak az erős szél mellett. Szombaton 15, vasárnap pedig 13 fok körül alakul majd a hőmérséklet.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!