Bea asszony mentette meg! Mutatjuk:



A legutóbbi NAV-botrány kirobbanása óta Győzike alól teljesen kicsúszott a talaj. A zenész minden fellépését lemondták, vállalkozásai nem hoznak pénzt, és minden energiáját felemészti a nyomozás miatti stressz.

„Amióta tart ez a NAV-ügy, én ezzel kelek, ezzel fekszem, a pánikbetegségemre gyógyszert kell szednem. Begyógyszerezve öngyilkos is akartam már lenni nemrég, beültem az autó­ba, hogy most véget vetek az életemnek, akkor is Bea mentett meg” – mondja a showman.

„Szégyellem magam, de Bea lett a család közepe, a családfenntartó. Az összes fellépésemet, haknimat lemondták, idén már nem állok színpadra. Szerencsére Beát egyre több helyre hívják főzni, sokat jár rendezvényekre, zsűrizni, reméljük, hogy hamarosan még jobban beindul majd az üzlet” – vázolta helyzetét a Blikknek a Romantic frontembere.

Felesége természetesen érzelmileg is támogatja a labilis Győzikét. „Bea nagyon odafigyel rám, azt is nézi, hogy rendesen szedjem a gyógyszereimet. Ha nagyon el vagyok kenődve, akkor azt mondja nekem, hogy gondolkozzak el azon, hogy miért jó élni. Mondja, hogy nézzek rá a két lányomra, és ne adjam fel.” Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!