A 12 leggyakrabban használt körömlakk szín - Ezt árulják el a jellemedről.



Rózsaszín

Emiatt a szín miatt kislányosnak, éretlennek tartanak, de ez téged nem zavar. Vidám, élénk személyiség vagy, aki könnyen veszi az elé kerülő akadályokat.

Piros

A piros a szeretet és a szenvedély színe. Határozott és magabiztos ember vagy, aki sosem fél önmaga lenni.

Narancs

Ez a szín azt mutatja, hogy örök optimista vagy. Élénk vagy és energetikus, aki mindig csak a pozitív oldalát látja a dolgoknak. 

Természetes

A természetes szín intelligens emberre utal, aki felkészülten fogad minden nehézséget.

Fehér

Mindig a tökéletességre törekszel. Ők ambiciózus emberek, akiknek mindig van valami, amiért törekednek, és azt akarják, hogy az életük kiteljesedett és fontos legyen.

Szürke

Átmenet a fehér és fekete között. Jobban szereti elkerülni a kockázatokat, és gyakran szeret egyedül lenni.

Fekete

A fekete szín miatt gyakran titokzatosnak tartanak. Ez egy klasszikus és elegáns választás, amely vonzza az intelligens embereket.

Lila

A lila az álmodozók színe. Érdekel téged a spiritualitás, de ez nem jelenti azt, hogy vallásos lennél. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját.

Kék

A kék szín megbízható és őszinte emberre utal. Olyan embernek tartanak, akivel könnyen és jókat lehet beszélgetni.

Zöld

A zöld a természet színe. Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással.

Sárga

A napsütéses színe, ami boldogságot és örömöt jelent. Azt mondja az embereknek, hogy optimista ember vagy, aki készen áll arra, hogy megragadjon minden lehetőséget, amit az élet hoz.

Barna

Ritka választás, ami az egyediségedről árulkodik. Nehezen nyílsz meg mások előtt, de valakit közel engedsz magadhoz, a végsőkig kitartasz mellette.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!