Elmondta, mi jelenti a legnagyobb veszélyt a házasságra.



Kevés olyan szimpatikus politikusfeleség akad a világban, mint Michelle Obama. A laza, közvetlen, mosolygós, ugyanakkor láthatóan harcos, elszánt nő ráadásul nagyon jól táncol, csodás hangja van, és úgy tud hahotázni, ahogy csak kevesen.

Az egykori First Lady, Michelle Obama elárulja boldog házasságának 8 titkát!

1. A legnagyobb veszélyt egy másik nő jelenti a házasságra, aki magára szeretné vonni férjünk figyelmét, gyöngéd érzéseket keltve benne. Ez nagyon fájó dolog tud lenni, és teljes mértékben tiszteletlenség, sértő és degradáló a másik nőre nézve.

2. A házasság akkor virágzik, mikor a pár közösen, egy csapatként játszik, dolgozik. A sikeres házasság nem jön magától, azért meg kell dolgozni, mégpedig mindkét félnek.

3. A gyerekeink mindig figyelnek, és mindig kifejtik a véleményüket a szerelemről, az elköteleződésről, a házasságról. Bízzunk meg bennük, mutassuk példát nekik, hogy higgyenek a család és a házasság intézményében.

4. A nők a férfiak miatt viselkednek kihívóan. A fű mindig zöldebb, ha öntözik, ezért fontos, hogy figyeljünk oda egymás igényeire. 

5. Egy sikeres, boldog házassághoz nincs szükség nagy házra, tökéletes férjre, dollármilliókra, drága luxus autóra. Mindez meglehet, de a boldogság mégsem lesz jelen. A boldog házasság az őszinteségen, a támogatáson, a törődésen és a szerelmen múlik.

6. A körülöttünk lévő emberek befolyással vannak az életünkre. A barátaink segíthetik, de akár tönkre is tehetik a házasságunkat. 

7. Senki sem tud egyben tartani egy házasságot, ha a másik ezt nem akarja, és az ellenkezőjét cselekszi, mindannak, amit a másik szeretne. Egy házasság csak akkor működik, ha mindkét fél egy irányba húzza a szekeret.

8. A férjünket nem szabad kényünk-kedvünk szerint kezelni. Nem szabad kihasználni a gyengeségeit, a szelídségét, a jóságát. Nem szabad visszaélni a bizalmával, mert egy csapásra mindent elveszíthetünk. Forrás: Filantropikum

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!