De a munkáját azért még előbb befejezte!



Elképesztő erőről tett tanúbizonyságot Molnár Piroska, a legendás színésznő. A nemzet színésze, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas legenda gyakran vállal szinkronszerepeket, és nem az a fajta művész, akinek a sztárokra jellemző allűrjei lennének. Még akkor sem hagyta abba a munkát, amikor egyszer a szinkronstúdióban rosszul lett, hanem folytatta:

„Az egyik szinkronstúdióban lettem rosszul, de végigcsináltam a munkát. Amikor hazaértem, megmértem a vérnyomásomat és a pulzusomat. Felhívtam az orvosomat, mondom neki, hogy harmincegyes a pulzusom. Kérdezte, nem ájultam-e el, mert ilyen pulzussal általában az történik. Hát, mondom, mások biztosan elájultak volna, de én nem! Azt kérte, hogy azonnal menjek be hozzá.
Ott már várt rám egy csomó doki, rögtön vittek műteni. Ebből gondoltam, hogy valami nagy balhé lehet velem, de nem féltem, mert nem voltam rosszul, nem éreztem semmi kellemetlent. A műtétet végző orvosnak még mondtam, úgy csinálja, hogy nekem vasárnap előadásom van, játszanom kell. Csütörtökön berakták, vasárnap pedig már ott álltam a színpadon.”

A színésznő pár nappal a műtétje után már dolgozott is!

„Annak örülök, hogy nem estem le a lábamról, nem az agyam ment el és nem lettem magatehetetlen, nem szorulok más segítségére. Ez jó. Hetvenegy évesen ez nagy dolog” - mesélte Piroska a másfél évvel ezelőtt történteket.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!