Egy borfesztiválon történt a felháborító incidens.



Szántó Margó (62) tette közzé, hogy mi is történt vele pénteken a szegedi borfesztiválon. A hölgy kérte ismerőseitől, hogy osszák meg a történteket, mert borzalmasan felháborítja őt és barátnőit az, amit tegnap délután (2018.05.25-én) a képen látható fabódé egyik alkalmazottja megengedett magának.

'Tegnap délután kimentünk a barátnőimmel a borfesztiválra, hogy együnk egy kis sült kolbászt és igyunk mellé egy pohár bort, azonban olyan kiszolgálásban volt részünk, amit egyszerűen nem tudok magamban tartani. Kíváncsi vagyok a véleményetekre kedves ismerőseim...ezt most tényleg le kellene nyelnem?

Miután megrendeltem a 10 dkg kolbászt, mustárral és kenyérrel kértem a kis fiatalocska hölgytől egy pohár édes bort is mellé. Kedvesen és mosolygósan azt mondta a leányzó, hogy mindjárt jön csak megnézi a bort a raktárban. Nem telt el 15 másodperc és hangos nevetésre lettünk figyelmesek, majd a következő szavakat hallottuk egy érces hangon kiáltó férfi szájából: 'Hát nem látja ez a szerencsétlen bal**asz, hogy ez egy kolbászsütő és nem italpult?! Küldd el a 10 deka kolbászával a büdös pics**ba!' 62 éves vagyok, de nekem még ilyen kiszolgálásban sosem volt részem. Lehet, hogy tényleg öregszem már, de a mi időnkben tudták az emberek, hogy mi az a tisztelet. Nem szóltunk semmit, csak otthagytuk a bódét, és leültünk egy padra. Gondolhatjátok, hogy elment még az étvágyunk is....Szerintetek mit kellett volna tennem?

A fiam javaslatára írtam le a történteket. Állítása szerint, ha sokan megosztják, talán a tulajdonos fogja tudni, hogy kiről van szó és elszámoltatja. Ha pedig maga a tulaj volt ilyen tiszteletlen, akkor talán messze elkerülik ezt a kolbászsütőt! Minden megosztást hálásan köszönünk!' Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!