Egy ékszer kiválasztása során sem csupán az esztétikum számít! Egy csomó személyiségjegy előjön!



A párkapcsolathoz hozzátartozik a gyűrű viselése - ami nem feltétlenül az esküvőhöz kötődik. Nézd meg ezeket a gyűrűpárokat, és döntsd el, melyik illik leginkább hozzád.

 

Olvasd el, hogy mit tükröz a választásod!

1. Érzelmes ember vagy. Néha elönt a kétségbeesés, mert úgy érzed, hogy gyorsan telik az idő. Határozd meg a céljaidat és tedd meg a lépéseket, hogy elérd azokat. Bízz magadban, mert te egy csodálatos ember vagy, és bármit elérhetsz az életben!

2. Céljaid elérése érdekében minden tehetségedet és energiádat beveted. Nagyon kreatív és jó megfigyelő vagy. Viszont legyél türelmes! Ne feledd, hogy a legjobb dolgokhoz idő kell.

3. Optimista, kreatív és lelkes ember vagy. DE VAN EGY FONTOS FELADATOD: Tanulj meg a jelenben élni, mert hajlamos vagy túlságosan sokat tervezgetni a jövődet. Meg kell értened: az élet olyan, mint a folyó: el kell fogadnod az áramlását. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet saját tempód.

4. Barátságos, kedves, nagylelkű ember vagy. Vedd észre, hogy több energiát fordítasz a másokra való gondoskodásra, mint saját magadra. Az a lényeg, hogy teremtsd meg az egyensúlyt! A Te életed középpontjában neked kell állni! 

5. Az öröm, a bátorság és az akarat mind megvannak benned. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat! Haladj előre, mert a cél közelebb van, mint hinnéd! 

6. Igazi jó társa és barát vagy. Szerencsések a környezetedben élők, hisz rád mindig és mindenben számíthatnak! A személyiséged kisugárzásával mások életét is megszépíted. Ez ritka adottság! Vedd észre, és kezeld helyén.

 

7. Túlságosan magas elvárásaid vannak magaddal és másokkal szemben is. Ez a maximalizmus nem rossz, viszont könnyen kifáraszthatja a társadat, de akár téged is! Fogadd el, hogy a világban nem minden tökéletes. Még Te sem...

8. Optimista, nyíltszívű ember vagy, akinek vannak céljai, és képes is megvalósítani azokat. Viszont jellemző rád a halogatás! Amit igazán el szeretnél érni, ahhoz MÉG MA kezdj hozzá! Nincs holnap, meg holnapután! Már MA is elindulhatsz, és így sokkal hamarabb a célba érsz. Aztán keresel egy újabb feladatot, mert Rád igazán jellemző, hogy újabb és újabb célok megvalósítására törsz.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!