Alföldi Róbert összetörten gyászolja az énekest...



Elhunyt a 2013-as X-Faktor versenyzője, Karapándzsity Kristóf. A fiatal énekestől Alföldi Róbert a Facebookon írt.
Karapándzsity Kristóf alig volt 23 éves, de a fiatal fiú elkápráztatta a mentorokat az X-Faktorban. Alföldi Róbert így vett búcsút a tehetséges fiatalembertől.

'Emlékszem Rá, hogy mennyire szorongott, mennyire félt, mennyire élete legnagyobb pillanata volt - el sem hitte - mikor ez a félénk, manószerű, szinte kamasz megjelent az X-Faktor válogatóján. Aztán énekelt...És mindannyian, ott a nagy pulpitusnál, csak néztük, és hallgattuk, és nagyon szerettük.
Olyan emberséget, tehetséget, különlegességet, életszeretetet sugárzott magából, hogy soha nem fogom elfelejteni.

Már csak azért sem, mert ez szöges ellentétben volt azzal, amit amúgy sugárzott magából. A szorongást, a kishitűséget, a keserűséget és valami nagy szomorúságot. Csodás kis lény volt. Aztán nem jutott a döntőbe, de akkor is megmaradt, mint minden igazi tehetség. A rá következő évben is kerestük, de nem jött többet.

Pár napja Tóth Gabi felhívott, hogy baj van, nagyon beteg, és minden segítségre szükség van. Mondtam, küldje azonnal az adatokat. Nem küldte. Tegnap küldött egy sms-t, hogy Kristóf meghalt.
Tudom, hogy pillanatokon belül Karácsony....

de a halál az sosem jön jókor.
Főleg nem ennyire fiatalon.
Á, de mondom, hogy a halál soha nem jön jókor...
De mégis: tudjuk, hogy volt ez a kis lény, aki bár nem hitt benne, mégis nyomott hagyott bennünk, akik találkoztak vele.
Nyugodjon békében!

Karapándzsity Kristóf – nyugodj békben!'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!