Pontosan tudja, hogy mi kell Klárikának!



Korda György tökéletes férj! Nemcsak azért, mert harminchét év házasság után is tenyerén hordozza feleségét, Balázs Klárit, hanem azt is tudja, hogy mivel lepheti meg születésnapján a kedvesét. Az énekesnő a vasárnapi nagy napra igen szép ajándékot kapott. Egy valódi Versace-kollekciót!

– Évek óta azt mondom másoknak, hogy ne vegyenek nekem ajándékot. Nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy ötletelnie kelljen, mit is vegyen nekem, ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy pont a születésnapomon van szükségem valamire. Ha szeretnék valamit, akkor azt megveszem magamnak. Persze az, hogy Gyuri mivel lep meg, az már más kérdés – mondta a Vasárnapi Blikknek Balázs Klári.

– Gyuri egy csodás Versace táskát vett nekem – folytatta az énekesnő. – Nagyon élénk színe van, korallpiros, gyönyörű! Van egy ugyanilyen színű cipőm is, tökéletesen passzol hozzá, valójában ezért is lett ez a darab. Nekem elsőre kicsit merész ez a szín, de Gyuri mindig pontosan tudja, hogy mi az, ami jól áll majd nekem. Szerencsére nem kellett vele vasárnapig várnom, megkaptam előbb, így már felavattam – mesélte lelkesen a művésznő.

A táska az ajándék legékesebb darabja, azonban Korda György igazi gentleman volt idén. Két Versace blúzt és az olasz divatmárka egyik nadrágját is szeretett nejének ajándékozta. Forrás: Blikk

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!