Anyagilag gondoskodott róla, de nem volt hajlandó szóba állni vele.



A mai napig nem tudott megbocsátani az alkoholista atyjának - sugallta egy előadáson Liptai Claudia, aki Ábel Anita, Balázsovits Edit, Hajós András, Kovács Patrícia és Risztov Éva mellett avatta be a közönséget az eddig még nem ismert magánéleti részletekbe. A műsorvezető beszélt a lányáról is, és szerinte nem feltétlenül kellene az ő példáját követnie, mert tehetséges tornász, és nem biztos, hogy a média világa neki való hely.

'Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne (...) én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, de nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább' - mondta Claudia.

Liptai István a halálát megelőző években többször is próbálkozott a lányánál, hogy újra közel engedje magához. Sokszor üzent az újságok címlapján is, hogy szívesen látná az unokáját, Pankát - de mindhiába. Claudia nem tudta elfelejteni, hogy apja az alkohol miatt tette tönkre a családi életet. Éppen ezért a lányát igyekszik tudatosan nevelni, és mindentől megóvni.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!