Teljesen ellehetetlenül az életük.



Eddig sem volt éppen rózsás, de most még tovább durvulhat a helyzet Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között.

A vita tárgyát képező ingatlant Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos vásárolták meg fiuk, Szűcs Csaba nevére, több mint 20 évvel ezelőtt. A fiú ezt követően megnősült, és így felesége, Pártos Csilla már ebbe az ingatlanba költözött be vele. Ám a férj később mégis anyja nevére íratta az ingatlant, akinek 1/1 tulajdonjogát a telekkönyvbe is bejegyezték. Mivel fia házassága megromlott, Pécsi azt szeretné, ha volt menye kiköltözne az ingatlanból. Tavaly nyáron az ügyben megszületett az elsőfokú ítélet is, amelyben a bíróság arra kötelezte Csillát, hogy hagyja el a házat.

– Természetesen fellebbeztünk, mert Csilla továbbra sem érzi úgy, hogy volt anyósa követelése jogos lenne, hiszen húsz éve él az ingatlanban, amely a közös vagyon része. Hiába került közben a volt férj nevéről édesanyja nevére a lakás, kérjük az ajándékozási szerződés érvénytelenségét, hiszen ügyfelem tudta nélkül került sor az átírásra – nyilatkozta korábban Dr. Gerencsér András, Pártos ügyvédje.

Így az ügy másodfokra került, de ott csak nem akar az ítélet megszületni. Ám most úgy tűnik, a Kossuth-díjas művésznő és fia tovább nem hajlandók várni erre. Ugyanis a házzal ellentétben a közművek még mindig Szűcs Csaba nevén voltak, és ő felmondta a ház közüzemi szolgáltatásait. Pedig Csilla, bár számlát nem kapott, rendszeresen utalt át összegeket a közműcégeknek, amelyeknek szerinte fedezniük kellett a számlákat. Ám hiába, ugyanis így hamarosan sem fűtés, sem melegvíz, sem áram nem lesz Csilláéknál.

Pécsi Ildikó ezzel kapcsolatban ezt nyilatkozta:

– Én nem tudok ilyesmiről, én nem bontottam fel senkivel semmilyen a szerződést. Remélem, idén már vége lesz ennek a rémálomnak. Három tárgyalás vár ránk novemberig és remélem a karácsonyunk már nyugodt lesz. Én nem foglalkozom azokkal a véleményekkel sem, amelyek gonosz nagymamának állítanak be. 5 éve felém sem nézett az a gyerek, most 19 éves, azóta annyit változhatott, ha az utcán elmenne mellettem, meg sem ismerném. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!