Nehéz eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk.



A nőgyógyászok legviccesebb történetei. Nehéz eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk.

“Az egyik női páciensem összeszedett egy nemi betegséget, és amikor közöltem vele, hogy milyen baja van, nagyon mérges lett, mondván, hogy neki csak egy partnere van, igaz, hogy egyszer-kétszer megcsalta őt, de akkor sem érti, miként történhetett ilyen kellemetlenség, mert a partnere mindig használ óvszert, és minden aktus után nagy gonddal meg is mossa a gumit, hogy az ismét használatra kész legyen.”

“Egy dühös pár azért keresett fel, mert annak ellenére, hogy felírtam a fogamzásgátlót, a lány teherbe esett. Amikor megkérdeztem, hogy szedte-e a lány rendszeresen, az a válasz érkezett, hogy gyomorpanaszai alakultak ki, így a férfi átvállalta, hogy ezentúl ő szedi be a tablettákat.”

“Egy feldühödött nő azért keresett fel, mert annak ellenére, hogy szedte a fogamzásgátló tablettákat, mégis teherbe esett. Mikor megkérdeztem, hogy hogyan szedte, azt felelte, hogy csak akkor kapott be belőle egyet, ha “akció” volt, másképp nem szedte.”

“Egyszer egy hölgy érkezett kontrollra, a karjában a 6 hetes gyerekével, aki jóízűen itta a kakaós kávét a cumisüvegéből. Elmagyaráztam neki, hogy a gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy kakaós kávét igyon. Ekkor a nő közbevágott, hogy az nem kakaós kávé, hanem igazi kávé, és a gyerek imádja. Ekkor éreztem, hogy le kell ülnöm a székre.”

“Volt olyan férfi, akit fel kellett világosítsak, hogy az óvszert elég, ha a merev hímvesszőre húzza, a heréket nem kell beletenni.”

“Egy pár azért fordult hozzám, mert 2 éve próbálkoznak a gyerekvállalással, és nem jön össze. Feltettem a szokásos kérdéseket, hogy milyen gyakran élnek szexuális kapcsolatot, volt-e már abortusz. Végül eljutottunk a közösüléshez, de ekkor a pár szeme elkerekedett, mert fogalmuk sem volt, hogy kinek mit hová kell bedugnia. Ekkor ábrák segítségével kellett felvilágosítsam őket, hogy miként történik a gyereknemzés.” Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!